Obavijesti

News

Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća

Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća
1

Panasonicov sokovnik MJ-L500 polaganim okretanjem cijedi voće, ne uništavajući hranjive tvari, a može prirediti sokove i iz smrznutog voća – što ga čini savršenim za osvježavajuće i zdrave ljetne napitke

Novi Panasonicov spori sokovnik MJ-L500 pravi je užitak koristiti – kompaktan, tih i jednostavan za rukovanje i čišćenje. Nagradite sebe i svoju obitelj zdravim sokovima i smrznutim desertima uz ovaj inovativni uređaj.

Vijak ugrađen u ovaj sokovnik okreće se polako, brzinom od 45 okretaja u minuti, i tako cijedi sastojke umjesto da ih reže pa se hranjive tvari ne uništavaju toplinom nastalom trenjem. To je vrlo učinkovit način čuvanja hranjivih tvari i u finalnom napitku. Za razliku od sokova pripravljenih sokovnicima velike brzine, sokovi pripremljeni ovim uređajem ostaju konzistentni i ne razdvajaju se na vodu i voćni dio. Prirodni okus je tako i nakon nekog vremena sačuvan, a sok ostaje hranjiv i zadržava svoj atraktivan, prirodan izgled.

Panasonic donosi ovaj model u dvije nove boje - crvenoj i tamno zlatnoj boji koje će privlačiti poglede gostiju u vašoj kuhinji. Dizajnirano s namjerom da se uklopi u bilo koji dekor, minimalističko kućište koje se lako čisti također predstavlja pravi dodatak zdravom stilu života. Svi dodaci mogu se sigurno prati i u stroju za pranje posuđa. Dok radi, uređaj je vrlo tih pa ćete izuzetne napitke i deserte moći pripremiti i bez uznemiravanja gostiju ili ukućana.

S ledenim nastavkom ovog modela koji se koristi u pripremi hrane i pića poput sladoleda, gelata i zaleđenih koktela, do izražaja može doći i vaša kreativnost. Kakav god bio vaš životni stil, od sad možete jednostavno pripremiti hranjivo bogate sokove i hranu uz pomoć ovog sofisticiranog uređaja te tako učiniti cijeđenje voća i povrća dijelom vaše svakodnevne rutine.

Na svojim stranicama panasonic.com/hr Panasonic je pripremio i bogatu kolekciju recepata – zavirite u nju i odmah iskoristite svoj novi sokovnik na kreativni način!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović