Obavijesti

News

Komentari 139

Priveli dvojicu: Pas neutješno cvili za gazdom kojega su ubili

Priveli dvojicu: Pas neutješno cvili za gazdom kojega su ubili
10

Ivan Zidarević (50) je otišao u lokalni kafić Boom, a onda je izbila masovna tučnjava na parkiralištu u kojoj je izgubio život. Priveli su dvojicu osumnjičenih

VIDEO

On je mrtav, mrtav je, ubili su Ivana, vikala je konobarica kafića Boom u Karlovcu u utorak oko 23 sata. Na parkiralištu je nepomično ležao Ivan Zidarević (50).

Dvadesetak minuta ranije na tom je parkiralištu izbila masovna tučnjava. Do dolaska policije svi su se razbježali.

Očevid je pokazao da je Ivan zadobio višestruke ozljede nepoznatim predmetom. No kako pričaju susjedi, vjerojatno je riječ o sjekiri.

Uhitili dvojicu osumnjičenih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za ubojstvo su osumnjičena dvojica muškarca stara 27 i 28 godina, izvijestila je PU karlovačka u četvrtak nakon dovršene istrage koju su proveli službenici PP Duga Resa. Istragom je utvrđeno da su osumnjičenici u utorak oko 22.15 sati u kafiću Boom u Belajskim Poljicama kod Karlovca fizički napali 50-godišnjaka koji je tom prilikom zadobio povrede od kojih je preminuo. 

- Zbog sumnje da su 27-godišnjak i 28-godišnjak počinili kazneno djelo ubojstvo oni su danas uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, te će biti dovedeni na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu - izvijestila je PU karlovačka.  

Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL

''Živio je skromno i bio je dobar čovjek''

U srijedu kafić nije radio, ali je na zidu još bio naslonjen Ivanov bicikl. S njim je došao u kafić. Jedini trag sukoba je krvava mrlja u snijegu.

Kuću u vlasništvu jedne obitelji kraj Barilovića u srijedu su osiguravali policajci, a drugi policajci su u tom smjeru od Belajskih Poljica pretraživali područje uz cestu i tražili oružje kojim je Ivan ubijen. 

Za Ivana mještani kažu da je bio dobar čovjek, živio je skromno s bratom od socijalne pomoći od 800 kuna, iako su obojica bili u Domovinskom ratu. Za sitni novac, cigarete ili ručak susjedima bi pomagao cijepati drva. Njegov brat Branko trenutačno je u bolnici. Govore da je Ivan prije volio popiti, ali ne u posljednje vrijeme i da nije bio agresivan. Prošle jeseni je iz utočišta za životinje udomio psa Hajsa kojeg je svakodnevno i po nekoliko puta vodio u šetnju i brinuo o njemu.

- Bio je dobar, spreman pomoći. Kažu da je Ivan sjedio u kafiću kad je izbio sukob i manja tučnjava, a ‘ekipa’ ga je pozvala kao pojačanje. Na parkiralištu je izbio novi obračun u kojem je ubijen - kaže Ivanov bratić Željko Kirin.

Udomio je psa koji mu je bio jedino društvo

Ivan je lani udomio psa Hajsa kojeg je nekoliko puta na dan šetao. Nedavno mu je napravio kućicu, koju je još trebao dovršiti. Otkad vlasnika nema, Hajs leži i cvili u kućici.

Andreja Thomas/24sata

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.