Obavijesti

News

Komentari 26

Pet razloga zašto svi pričaju o Njuškalovoj novoj konferenciji

Pet razloga zašto svi pričaju o Njuškalovoj novoj konferenciji
1

New Link konferencija okupit će glavne aktere u svijetu nekretnina na jednom mjestu. Ovo su razlozi zašto sudjelovati, bez obzira na vašu specijalizaciju

VIDEO

Kako biti dio oblikovanja budućnosti lokalnog i regionalnog tržišta nekretnina?

Ako ste ikada kupovali ili prodavali stan, kuću ili vikendicu, sigurno ste „pronjuškali“ na Njuškalu, najvećem i najpopularnijem internetskom oglasniku u Hrvatskoj koji svakodnevno spaja tisuće kupaca i prodavatelja. S više od 100.000 nekretnina, Njuškalo ima najbolji pregled ovog dinamičnog tržišta i zna koji su najveći izazovi u sektoru. Upravo zato, okupit će glavne aktere u svijetu nekretnina na jednom mjestu - New link konferenciji prvoj konferenciji za nekretnine s regionalnim utjecajem, 15. rujna 2016. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Čak i ako se aktivno ne bavite nekretninama, New Link konferencija može biti korisna, a posebno dolazite li iz financija, prava, arhitekture, graditeljstva ili drugih komplementarnih grana. Ovo su razlozi zašto sudjelovati, bez obzira na vašu specijalizaciju.

1. Otkrivanje trendova i kretanja tržišta nekretnina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oni koji među prvima imaju određenu informaciju uvijek su u prednosti. Saznajte u kojem će se smjeru tržište nekretnina kretati do 2020., koje su najbolje tehnike prodaje i, naposljetku, koliko i kako digitalna era mijenja poslovne modele u prometu nekretnina.

2. Svjetski poznati predavači

Njuškalo u Zagreb dovodi vodeće svjetske stručnjake iz svijeta nekretnina, financija, arhitekture, marketinga i konzaltinga koji će kroz zanimljiva predavanja predstaviti najnovije spoznaje, poslovne strategije i standarde, otkriti nove mogućnosti te nagovijestiti trendove na stambenom tržištu.

3. Priprema za izazove digitalnog poslovanja

Informirajte se koliko i kako digitalna era mijenja poslovne modele u prometu nekretnina te saznajte jesu li digitalne smetnje na tržištu prijetnja ili prilika…

4. Povežite se s utjecajnim ljudima iz industrije

Konferencija okuplja niz stručnjaka iz raznih područja, koja se međusobno nadopunjuju u brojnim projektima. Tražite li priliku za nova poslovna poznanstva i prilike iz vaše, ali i srodnih i komplementarnih industrija, iskoristite sve mogućnosti okupljanja koje donosi raznovrsnost i različite profile stručnjaka na jednom mjestu.

5. Budite dio podizanja standarda tržišta

Rasprava, mogućnost dobivanja odgovora na brojna pitanja od eminentnih stručnjaka iz područja nekretnina i povezanih djelatnosti način je na koji se podižu standardi i pozitivno utječe na segment koji je iznimno važan za rast cjelokupne ekonomije. Budite dio poticanja razvoja regionalnog tržišta nekretnina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti