Obavijesti

News

Komentari 26

Pet razloga zašto svi pričaju o Njuškalovoj novoj konferenciji

Pet razloga zašto svi pričaju o Njuškalovoj novoj konferenciji
1

New Link konferencija okupit će glavne aktere u svijetu nekretnina na jednom mjestu. Ovo su razlozi zašto sudjelovati, bez obzira na vašu specijalizaciju

VIDEO

Kako biti dio oblikovanja budućnosti lokalnog i regionalnog tržišta nekretnina?

Ako ste ikada kupovali ili prodavali stan, kuću ili vikendicu, sigurno ste „pronjuškali“ na Njuškalu, najvećem i najpopularnijem internetskom oglasniku u Hrvatskoj koji svakodnevno spaja tisuće kupaca i prodavatelja. S više od 100.000 nekretnina, Njuškalo ima najbolji pregled ovog dinamičnog tržišta i zna koji su najveći izazovi u sektoru. Upravo zato, okupit će glavne aktere u svijetu nekretnina na jednom mjestu - New link konferenciji prvoj konferenciji za nekretnine s regionalnim utjecajem, 15. rujna 2016. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Čak i ako se aktivno ne bavite nekretninama, New Link konferencija može biti korisna, a posebno dolazite li iz financija, prava, arhitekture, graditeljstva ili drugih komplementarnih grana. Ovo su razlozi zašto sudjelovati, bez obzira na vašu specijalizaciju.

1. Otkrivanje trendova i kretanja tržišta nekretnina

Oni koji među prvima imaju određenu informaciju uvijek su u prednosti. Saznajte u kojem će se smjeru tržište nekretnina kretati do 2020., koje su najbolje tehnike prodaje i, naposljetku, koliko i kako digitalna era mijenja poslovne modele u prometu nekretnina.

2. Svjetski poznati predavači

Njuškalo u Zagreb dovodi vodeće svjetske stručnjake iz svijeta nekretnina, financija, arhitekture, marketinga i konzaltinga koji će kroz zanimljiva predavanja predstaviti najnovije spoznaje, poslovne strategije i standarde, otkriti nove mogućnosti te nagovijestiti trendove na stambenom tržištu.

3. Priprema za izazove digitalnog poslovanja

Informirajte se koliko i kako digitalna era mijenja poslovne modele u prometu nekretnina te saznajte jesu li digitalne smetnje na tržištu prijetnja ili prilika…

4. Povežite se s utjecajnim ljudima iz industrije

Konferencija okuplja niz stručnjaka iz raznih područja, koja se međusobno nadopunjuju u brojnim projektima. Tražite li priliku za nova poslovna poznanstva i prilike iz vaše, ali i srodnih i komplementarnih industrija, iskoristite sve mogućnosti okupljanja koje donosi raznovrsnost i različite profile stručnjaka na jednom mjestu.

5. Budite dio podizanja standarda tržišta

Rasprava, mogućnost dobivanja odgovora na brojna pitanja od eminentnih stručnjaka iz područja nekretnina i povezanih djelatnosti način je na koji se podižu standardi i pozitivno utječe na segment koji je iznimno važan za rast cjelokupne ekonomije. Budite dio poticanja razvoja regionalnog tržišta nekretnina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik