Obavijesti

News

Komentari 257

'Spreman sam otići ako će se očuvati ova Vlada i Orešković'

'Spreman sam otići ako će se očuvati ova Vlada i Orešković'
2

Nismo promijenili svoj stav. Za nas postoje dvije opcije, ova Vlada s Oreškovićem na čelu ili novi izbori. Spreman sam dati ostavku ako će HDZ to tražiti od mene kako bi Orešković ostao premijer, kaže Petrov

VIDEO

Povjerenstvo je reklo svoje. Znamo razlikovati individualnu odgovornost od stranke, nismo bili za zamjenu teza. Problem je što su određeni pojedinci povukli niz ishitrenih poteza. Ostali iz HDZ-a će odlučiti hoće li pružiti šansu Vladi ili će se ići u nove izbore, rekao je potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov.

Pozvao je HDZ da napravi opoziv opoziva premijera ili ako to ne naprave i daju pravu priliku ovoj Vladi, ići će se u nove izbore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako je za stabilnost države potrebno da dam ostavku, ja sam spreman. Danas ne vidim na sebi nikakve krivice nakon što smo vidjeli odluku Povjerenstva. Ali ako će se od mene tražiti da odstupim da se sačuva ova Vlada i premijer Orešković, ja sam spreman odstupiti - rekao je Petrov. 

- Apeliram na mudrost ljudi iz HDZ-a i članova Domoljubne koalicije da naprave ono što je u interesu građana države - rekao je Petrov.

- Ostalo je još 24 sata i nadam se da će prozvani shvatiti koliku odgovornost nose - rekao je Petrov. 

- Nismo promijenili svoj stav. Za nas postoje dvije opcije, ova Vlada s Oreškovićem na čelu ili novi izbori. Spreman sam dati ostavku ako će HDZ to tražiti od mene kako bi Orešković ostao premijer. Mostu nije stalo do nikakvih fotelja - rekao je Petrov. Nada se da će u ovim trenucima prevladati razum, a ne osjećaji. 

- Svi saborski zastupnici Mosta su danas definirali svojih 12 potpisa ako Nacionalno vijeće donese takvu odluku - rekao je Petrov i tako odgovorio na pitanje hoće li Mostovci potpisati odluku o raspuštanju Sabora.

- Negativna je percepcija nastala zbog krize koja je nastala. Ona nije uvjetovana svim članovima Vlade, nego individualnom neodgovornošću. Još jednom pozivam sve HDZ-ovce da u ovim trenucima pokažu odgovornost - rekao je Petrov. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 257
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora