Obavijesti

News

Komentari 92

Pišite Djedu Mrazu i osvojite darove za još čarobniji Božić

Pišite Djedu Mrazu i osvojite darove za još čarobniji Božić
1

Još do 25. studenog imate priliku iz dnevnih novina 24sata izrezati "poziv Djeda Mrazu" kojeg ćemo objavljivati svaki dan. Možda će baš vas djedica posjetiti

VIDEO

Blagdani se bliže, a vi ste svoje posljednje pismo Djedu Mrazu poslali još dok ste bili dijete? Nagradni natječaj 24sata omogućit će vam da ponovno uzmete olovku u ruke i obratite se svemogućem Djedici kako bi vam ove godine začinio blagdane i ispunio vam pokoju želju. Do 25. studenog potražite u 24sata poziv Djedu Mrazu na kojem piše “Djedice, dođi i iznenadi me!” ili "24sata, dovedi mi Djeda Mraza".

Izrežite jedan poziv i zalijepite ga na istaknuto mjesto u svojoj kući ili stanu (primjerice na ulazna vrata, prozor ili slično). Zatim se udobno smjestite u toplom domu i, baš kao kad ste bili djeca, napišite pismo Djedu Mrazu i pošaljite ga na našu adresu. U pismu nam otkrijte zašto bi Djedica trebao doći baš u vaš grad te posjetiti vas i vašu obitelj. Zaintrigirajte ga, pišite o sebi i svojim najmilijima, jeste li bili dobri proteklu godinu i što vas čini ponosnim. Pišite iz srca i budite kreativni.

Poseban tim Djeda Mraza pročitat će sva pisma pristigla na našu adresu do 28. studenog. Na natječaj se možete prijaviti i putem obrasca.

Dan kasnije, 29. studenog, objavit ćemo imena petero čitatelja čija su nas pisma najviše oduševila i Djed Mraz će zatim u prosincu posjetiti pet gradova diljem Hrvatske u kojima žive nagrađeni čitatelji. 

Ne zaboravite, ako Djedica odabere baš vaše pismo i dođe u vaš dom, na istaknutome mjestu mora pronaći “poziv Djedu Mrazu” koji ste zalijepili na vrata ili prozor. Zauzvrat, neće vam zaboraviti donijeti poklone uz koje će vam Božić biti još čarobniji. 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa