Obavijesti

News

Komentari 102

Podigla tužbu protiv Trumpa: 'Priznaj da si me dirao i ljubio'

Podigla tužbu protiv Trumpa: 'Priznaj da si me dirao i ljubio'
4

U tužbi na 20 stranica navodi se sve o navodnom seksualnom napadu Trumpa na nju. U tužbi se Trumpa naziva seksualnim predatorom koji je na sličan način napao mnoge žene...

VIDEO

Summer Zervos, bivša natjecateljica reality showa 'Pripravnik' tuži Donalda Trumpa za klevetu, jer ju je nazvao lažljivicom kada je optužila Trumpa da ju je primio za grlo i agresivno poljubio.

Zervos je podnijela tužbu u utorak u Los Angelesu i na konferenciji za novinare objavila kako traži da novoizabrani američki predsjednik 'povrati njezin ugled' priznajući da su njezine tvrdnje istinite, javlja Guardian.

Zervos je najavila tužbu tri dana prije Trumpove inauguracije.

- Želim da Trump zna da sam voljna odmah odbaciti tužbu protiv njega, ne trebam nikakav novac, već samo da povuče svoje lažne i klevetničke izjave o meni i da potvrdi da sam govorila istinu o njemu - pročitala je Zervos novinarima svoju kratku izjavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Summer Zervos speaks as her attorney Gloria Allred looks on during a news conference announcing the filing of a lawsuit against President-elect Donald Trump in Los Angeles

U tužbi na 20 stranica navodi se sve o navodnom seksualnom napadu Trumpa na nju. U tužbi se Trumpa naziva seksualnim predatorom koji je na sličan način napao mnoge žene, a nakon toga iskoristio svoju političku platformu kako bi ih označio lažljivicama.

- Zapravo je Donald Trump taj koji je lagao kada je zanijekao svoje predatorsko ponašanje prema Summer Zervos, te je nakon toga i ismijavao zbog pokušaja prevare tvrdeći da izmišlja lažne priče kako bi privukla pažnju - stoji u tužbi.

Gloria Allred, odvjetnica Summer Zervos koja je specijalizirana za ženska prava, citirala je Paulu Jones, koja je podnijela tužbu 1994. protiv Billa Clintona.

- To je srž i ljepota našeg pravosudnog sustava. Nitko nije iznad zakona, uključujući i predsjednika - kazala je Gloria Allred.

Glasnogovornica Trumpa: U tome nema nikakve istine

Hope Hicks, glasnogovornica Donalda Trumpa, kazala je za Guardian kako nema nikakve istine u ovoj apsurdnoj priči. Sam Donald Trump se još oko ovog slučaja nije oglasio, čak ni na Twitteru, što mu je inače čest oblik komunikacije.

Tužba je prva pravna potvrda da će navodi o seksualnim napadima slijediti Trumpa i u Bijelu kuću. No, ostaje otvoreno pitanje kolike su šanse da će tužba uspjeti, budući da i odvjetnica Allred naziva ovaj slučaj David protiv Golijata.

Summer Zervos listens as her attorney Gloria Allred speaks during a news conference announcing the filing of a lawsuit against President-elect Donald Trump in Los Angeles

Trump u snimci: To je poput magneta. Samo ih ljubim. Ne čekam

Podsjetimo, navodi o seksualnim napadima protiv Trumpa počeli su se javljati nakon što je u rujnu prošle godine u medije procurila snimka emisije 'Access Hollywood' iz 2005. u kojoj se Trump hvali svojim seksualnim napadima u razgovoru s domaćinom emisije.

- Znaš, mene prelijepe žene automatski privlače i samo ih počnem ljubiti. To je poput magneta. Samo ljubim. Ne čekam. A kada si zvijezda, one ti daju da to radiš. Primiš ih za p****. Možeš raditi što hoćeš - izjavio je u snimci Trump.

Nakon što se snimka pojavila u javnosti, Zervos je bila jedna od onih koja je javno istupila i optužila Trumpa za seksualni napad.

Summer Zervos inače dolazi iz Kalifornije i imala je želju da vodi vlastiti restoran, i zato se 2007. godine prijavila za sudjelovanje u petoj sezoni 'Pripravnika', reality showa kojeg je vodio Trump. Zervos je kazala da ju je Trump, tijekom posjeta u njegovom uredu u prosincu 2007. godine, poljubio dva puta u usta bez njenog pristanka. Navodno je otišao i korak dalje tijekom sastanka u njegovom bungalovu u hotelu na Beverly Hillsu. Tada ju je Trump, kako tvrdi Zervos, na silu ljubio, grlio i pritiskao svoje genitalije uz nju.

No, svega nekoliko sati nakon njenog izlaska u javnost i tih optužbi, Trumpova kampanja izdala je priopćenje u kojem opovrgava njezine optužbe i okreće sve na to da Summer Zervos samo traži medijsku pozornost. Trump je tada preko Twittera i na skupovima Summer Zervos nazvao lažljivicom koja se samo želi politički i novčano okoristiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...