Obavijesti

News

Komentari 67

Policajac pretukao dječaka (11) pa ga kilometar vukao ulicom

Otac dječaka kaže da je policajac sve priznao. On planira tužiti policajca jer ozljede koje je pretrpio njegv sin za nekoliko mjeseci mogu dovesti i do gubitka sluha

VIDEO

Policajac iz Subotice S. B. osumnjičen je da je pretukao dječaka M. P. (11) i vukao ga držeći ga za kapuljaču oko kilometar ulicom.

- Moje dijete na svakih tri do pet minuta osjeća strahovitu bol u ušima, u desnom uhu stalno čuje zujanje, a zbog straha noću mokri u krevet i ne može spavati - opisuje otac djeteta Nebojša Penčić posljedice udaraca koje je njegovom sinu zadao policajac, javlja Blic.

M. P. (11) se sa prijateljima u subotu igrao na njivi u blizini Kerskog groblja u Subotici, a kada su krenuli kući napao ih je pas, zbog čega su, da bi se obranili, uzeli granje koje se nalazilo ispred obližnjih kuća.

- Djeca kažu da je jedna žena povikala da kradu granje i u tom trenutku je iz kuće istrčao policajac u uniformi i počeo se derati i psovati. Pobjegli su, a moj sin se sakrio, ali je pomislio da ne treba bježati jer nije ništa loše napravio. Policajac ga je uhvatio, derao se na njega i dva puta ga je dlanovima udario po ušima. Psovao mu je majku i pitao ga gdje mu prijatelji žive, ali on mu nije htio reći. Još dva puta ga je udario raširenim dlanovima po ušima, a onda ga je podigao i udario mu glavu o drveni stup. Držeći ga za kragnu i kapuljaču, vukao ga je po ulici oko kilometar i pol do naše ograde. To je vidjela i supruga jer su druga djeca dotrčala i izvukla je iz kuće na ulicu - priča Penčić na kojeg se policajac također izderao ispred kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Opsovao mu majku koja je nedavno izgorjela u požaru

- Uši su mu bile jako crvene i obraz mu je buktio. Izašao sam van i pitao policajca s kojim pravom mi tuče dijete. Vikao je kakvo mi je to dijete i rekao je da su djeca dirala granje i da mu netko baca petarde, ali ne tog dana, već se to dogodilo ranije, što nema nikakve veze s mojim sinom. Opsovao mi je majku, a pošto mi je majka nedavno izgorjela u požaru, to je bila kap koja je prelila čašu i rukom sam ga odgurnuo i rekao mu: 'Konju jedan, ti si u uniformi i jesi li svjestan što si učinio, tučeš moje maloljetno dijete'. Na sreću, supruga i otac su me zaustavili, a on je počeo bježati. Budući da imamo kamere na kući, sve je zabilježeno na snimci - prepričao je vidno potreseni Penčić.

Dječaka su liječnici tri puta pregledali. Prvo su mu utvrdili teške ozljede, zatim lake, a od jučer prima injekcije.

U Policijskoj upravi za "Blic" su kazali da im je događaj prijavljen u subotu i da je u trenutku incidenta policijski službenik bio izvan službe.

- Protiv policijskog službenika podnesena je krivična prijava nadležnom tužiteljstvu zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo zlostavljanja i mučenja. Bit će suspendiran do okončanja disciplinskog postupka. Ukoliko se utvrdi njegova odgovornost, bit će poduzete odgovarajuće mjere - kažu iz policije.

Dječak može izgubiti sluh

Otac dječaka kaže da je policajac sve priznao.

- Planiram uzeti odvjetnika i podnijeti i privatnu tužbu zbog nanošenja ozljeda mom djetetu, za pretrpljeni strah i uznemiravanje i prijetnje koje je uputio meni i djeci. Oštećenja koja su utvrđena, rekli su mi stručnjaci, za nekoliko mjeseci mogu dovesti i do gubitka sluha. Objasnili su mi da je to jak udarac koji stvara vakuum i da su bolovi nepodnošljivi, naročito za dijete - rekao je otac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje