Obavijesti

News

Komentari 165

Policija podnijela prijavu protiv Tomislava zbog ubojstva brata

Policija podnijela prijavu protiv Tomislava zbog ubojstva brata
6

Tomislava je policija ispitala. Krivnju za zločin nije priznao. Tužiteljstvo mu je nakon krim obrade odredilo pritvor od 48 sati. Motiv strašnog ubojstva još nije poznat

VIDEO

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako su protiv Tomislava Turibaka (22) podnijeli kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu zbog ubojstva brata Hrvoja. Odluku o kaznenoj prijavi donijeli su još u ponedjeljak navečer. 

Tomislava je policija ispitala. Krivnju za zločin nije priznao,a nakon krim obrade tužiteljstvo mu je odredilo pritvor od 48 sati. Motiv strašnog ubojstva, koje je užasnulo zagrebačko naselje Špansko, nije poznat, a ne zna se ni čime je ni gdje je oružje kojim je Hrvoje ubijen. 

Ubijenog Hrvoja pronašli su s ranama na vratu i prsima kako leži u lokvi krvi. Ubojstvo je na 112 u subotu oko 16 sati prijavio Hrvojev mlađi brat Tomislav. 

Večernji list piše kako postoje sumnje kako je ubojstvo prethodio fizički obračun između braće. Navodno je Tomislav Turibak otprije poznat policiji jer je 2004. godine prijavio otmicu za koju se kasnije ustanovilo da je bila izmišljena.

Susjedi kažu kako roditelji ubijenog Hrvoja preko dana povremeno borave u stanu, a navečer odlaze kod susjeda. Stan navodno namjeravaju što prije prodati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca