Obavijesti

News

Komentari 85

'Ponosni smo jer nije često da se razbojnike uhvati na djelu!'

'Ponosni smo jer nije često da se razbojnike uhvati na djelu!'
6

Stigla je dojava o oružanoj pljački. Policajci Tijana Šučurović i Ivan Pintar za minutu su stigli. Razbojnici su bježali. Jednoga su izvukli iz auta, a za drugim su potrčali

VIDEO

Bili su u noćnoj smjeni. Oko tri sata uobičajeno su otišli u obilazak zagrebačke Trešnjevke. Samo pet minuta otkako su sjeli u policijski automobil, stigla je dojava da je u tijeku oružano razbojništvo trgovine u Ozaljskoj ulici, na okretištu tramvaja.

- Padala je jaka kiša i gotovo da nismo vidjeli ništa ispred sebe. Iako smo do trgovine stigli u roku od minute, dvojica razbojnika već su se razbježala - rekla je policajka Tijana Šućurović (22). Njezin kolega Ivan Pintar (28) ugledao je jednog od razbojnika (38) kako sjeda u automobil i namjerava pobjeći.

- Potrčao je do automobila, izvukao razbojnika i uhitio ga uz pomoć drugih kolega koji su nam stigli pomoći - dodala je Tijana. U tom trenutku, kaže, nisu znali koliko je razbojnika opljačkalo trgovinu namirnica. Ali, ugledali su još jednog muškarca (60) kako trči prema Fallerovom šetalištu. Krenuli su za njim vičući da stane. On je putem, po blatu kojim je bježao, bacao ukradene stvari. Policajci su ga uspjeli uhvatiti i privesti.

- Ponosni smo jer ne događa se često da se razbojnike uhvati na djelu. No, kako kaže kolega Pintar, to je naš posao i ništa drugo - rekla je Tijana. Obojica uhićenih razbojnika, po sličnim su kaznenim djelima, od ranije poznata policiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?