Obavijesti

News

Postanite dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI“

Postanite dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI“
5

Ako poznajete projekt kojem je potrebna financijska podrška, donacija robe, opremanje i/ili uređenje prostora ili pomoć volontera, tijekom veljače 2016. imate priliku biti dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI"

Društveno odgovornu inicijativu koja je usmjerena na realizaciju društveno korisnih projekata dm je pokrenuo povodom 20. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj.

Od 1. do 29. veljače na internetskoj stranici jersvesmotomi.hr ili u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj putem tiskane prijavnice prijavite ili predložite prijavu projekata u kategorijama društveno korisnog djelovanja, zaštite okoliša i održivosti te kulture, znanosti i sporta. dm će odabrati i podržati realizaciju onih projekata koji u najvećoj mjeri doprinose zajednici te boljem položaju ranjivih skupina u društvu.

"Dvadeseti rođendan dm želi proslaviti realizacijom projekata koji će pomoći našim sugrađanima, okolišu i razvoju zajednice. Pokrenuli smo inicijativu "Jer sve smo to MI" kako bismo podržali projekte koji pomažu u onim područjima u kojima je dm tijekom dvadeset godina doprinosio i u kojima ćemo nastaviti doprinositi te u godinama koje su pred nama. Pozivam sve građanke i građane da budu dio naše inicijative kako bismo prikupili što više prijava i 20. rođendan dm-a proslavili onako kako je dm poslovao tijekom dva desetljeća - stavljajući potrebe naših kupaca i zajednice na prvo mjesto", izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Prvu prodavaonicu u Hrvatskoj dm je otvorio u svibnju 1996. u Dubravi u Zagrebu, a danas je prisutan u 60 hrvatskih gradova. dm je u temelje svog poslovanja ugradio brigu o zajednici i djelatnicima zbog čega će 20 godina društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj obilježiti realizacijom niza društveno-korisnih projekata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Projekti će biti će odabrani tijekom ožujka i travnja, a realizacija će započeti u svibnju 2016. godine - mjesecu u kojem dm slavi 20. obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj. Pravila i uvjete prijave projekata te sve detalje o daljnjem tijeku inicijative možete pronaći na internetskoj stranici inicijative jersvesmotomi.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a