Obavijesti

News

Komentari 39

Posvojenu kćer silovali, ubili i raskomadali pa bacili uz cestu

Posvojenu kćer silovali, ubili i raskomadali pa bacili uz  cestu
5

Par iz Pennsylvanije preko godinu dana kovao je monstrozan plan koji je uključivao silovanje i ubojstvo njihove 14-godišnje posvojene kćeri. Priznali su krivnju za zločine

VIDEO

Par iz Pennsylvanije preko godinu dana kovao je monstrozan plan koji je uključivao silovanje i ubojstvo njihove 14-godišnje posvojene kćeri, piše Daily Mail.

U lipnju 2016. Sara Packer izvukla je još uspavanu, odjevenu u pidžamu, Grace Packer iz kuće u Abingotonu i odvela u novi dom u Richland Townshipu. Čim su ušle u kuću, udarila je Grace nekoliko puta po licu, pri čemu joj je razderala usnicu. Djevojčicu je potom odvela na treći kat kuće, gdje ju je Jacob Sullivan silovao, dok je njena pomajka sve gledala i tako ispunjavala svoju bolesnu seksualnu fantaziju.

Djevojčicu su predozirali tabletama, zavezali je i ostavili da se uguši u potkrovlju kuće. Kada se Sullivan idućeg dana vratio, Grace je još disala. Davio ju je dok nije umrla. Par je potom tijelo posuo pijeskom za mačke kako bi prikrio mirise.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri dana nakon ubojstva, Grace je na policiji prijavila da je njena kći nestala, navodeći da je vjerojatno pobjegla od kuće nakon što su se posvađale. Policiji je namjerno davala krive informacije kako istraga ne bi napredovala.

Tijelo nesretne curice nakon skoro četiri mjeseca su raskomadali i bacili uz cestu u okrugu Luzerne, dva sata udaljenom od Philadelphije. Na noć vještica tijelo su pronašla dva lovca. Djevočica je identificirana pomoću zubnog kartona.

Bešćutna majka mjesecima se pretvarala da je djevojčica živa i podizala novac od centra za socijalnu skrb za njeno uzdržavanje.

Jacob Sullivan optužen je za silovanje, ubojstvo i otmicu. Sara Packer optužena je za ometanje istrage i suučešništvo u ubojstvu. Sullivan koji se oporavlja  u bolnici nakon pokušaja samoubojstva priznao je da su oboje krivi za smrt djevojčice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a