Obavijesti

News

Komentari 23

Pozlilo mu je: Svjedočio protiv brata koji je pokušao ubiti oca

Pozlilo mu je: Svjedočio protiv brata koji je pokušao ubiti oca
3

Na Županijskom sudu u Karlovcu počelo je suđenje Marinu Vičiću za pokušaj ubojstva brata i oca u lipnju 2016. godine. Svjedoci protiv Marina su njegov otac i brat

VIDEO

Već prvi dan suđenja Marinu Vičiću, koji je pokušao ubiti oca i brata u njihovom stanu na Baniji u lipnju 2016. godine, obilježila je prava drama.

vicic

Znao je Mladen Vičić da će na Županijskom sudu u Karlovcu za njega danas biti vrlo težak dan, ali završilo je gore nego je mislio. Jedan sin, Marin, u lisicama je sjedio na optuženičkoj klupi, a drugi, Vinko, je protiv njega bio glavni svjedok. No psihički bolesni Vinko nije izdržao pritisak pa mu je pozlilo na sudskom hodniku. Jednog su sina tako odvezla kole pravosudne policije u zatvor, a drugoga kola Hitne medicinske pomoći u bolnicu, piše Kaportal.

vicic

Podsjetimo, te lipanjske večeri Marin je došao kući nadrogiran, a otac mu je rekao da takav više ne dolazi. No, on je pitao tko će ga spriječiti. Bolesni i izmučeni otac ne, a još manje iscrpljeni brat, kojega je godinama maltretirao. Rekao mu je otac da ode i ujutro kada su se probudili, a kako ovaj nije htio, zaprijetio mu je policijom.

Bio je to okidač koji je u Marinu probudio nakratko zaspalog nasilnika. Jednom je rukom uhvatio oca za vrat, a drugom ga tukao u glavu, sve dok čovjeku nisu popucale sve nosne kosti. Na pomahnitalog Marina skočio je Vinko, s leđa ga je uhvatio “u kravatu” i oborio na pod, kako bi zaštitio oca. Onda je otac skočio na Marina i udario ga nekoliko puta. Marin je molio da ga puste, obećao je da će se smiriti. Pustili su ga, a onda je Marin dohvatio dva noža iz sudopera i mahajući nasrnuo na oca. Brat je pobjegao prema kupaonici, otac prema sobi, ali ga je zakačio po leđima. Instinktivnom reakcijom Mladen si je spasio život. U trenutku kad mu se nož spuštao prema vratu, okrenuo se prema napadaču i postavio lijevu ruku. Hladno oružje mu je probilo ruku, ali ruka je spasila glavu.

vicic

Dok je Marin drškama noževa po glavi mlatio brata u kupaonici, na kojega se u međuvremenu okomio, otac je krenuo zvati policiju. Vidio je to Marin, pa mu je istrgnuo mobitel i razbio ga, a potom ga udario nogom u glavu. Iskoristio je to drugi sin i iz kupaonice pobjegao u susjedstvo pozvati policiju. 

Inače, Marin je nasilnik otprije poznat policiji. Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda već je odležao jednu zatvorsku kaznu, a u drugom postupku za takvo kazneno djelo pravomoćna mu je optužnica, piše KAportal.

Otac i brat mogli su iskoristiti blagodat koju ima dozvoljava sud, da ne svjedoče protiv najbližeg srodnika, ali su je obojica odbila.

Suđenje se nastavlja u ožujku ispitivanjem vještaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa