Obavijesti

News

Komentari 140

Pozvao ju je u stan, zaključao je vrata i počeo ju je mlatiti...

Pozvao ju je u stan, zaključao je vrata i počeo ju je mlatiti...
1

Darko Keleminović navodno je rekao djevojci da je u stanu ostavio stvari i novčanik. Povjerovala mu je i pošla s njim, a on ju je napao. Nakon što je ubola silovatelja, djevojka (19) nazvala je 112

VIDEO

Djevojku (19) policajci su u subotu u centru Zagreba našli u potpunom šoku. Nakon što ju je Darko Keleminović (48) najvjerojatnije želio silovati, ona se uspjela oduprijeti i ubosti ga jedanput u prsa.

Kako neslužbeno doznajemo, taj osuđeni serijski silovatelj 19-godišnjakinju je jednostavnim trikom namamio da dođe do praznog stana, u kojem inače živi s roditeljima. Navodno joj je rekao kako mora otići po novčanik koji je zaboravio. Osim njega, spomenuo je neke druge stvari te ju je pozvao da pođe s njim. Kazao je kako će se brzo vratiti i nastaviti razgovor koji su započeli. Djevojka nije ništa slutila i pomalo naivno pošla je s njim.

Pokretanje videa...

00:34

Čim su ušli, Darko je zaključao vrata. Djevojka, koja je na kraju cijele priče postala ubojica, istražiteljima je ispričala da ju je ubijeni odmah počeo prisiljavati na seks. Kako je ona to odbijala, fizički je nasrnuo na nju. U jednom trenutku uspjela se nekako obraniti od napada i dokopati se omanjeg noža iz svoje torbice. Osuđivanog silovatelja ubola je u grudi. Rana je bila smrtonosna. Nož je najvjerojatnije pogodio srce i Darko se gotovo odmah srušio na pod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Strašna galama uznemirila je susjede ulice Nova ves, koji nisu znali kakav se horor odvija na desetak metara od njih. No on nimalo nije bio gotov. Djevojka u tom trenutku opće nije znala gdje se nalazi. Uspjela je uzeti telefon i sve je prijavila dojavnom centru 112. Oni su o svemu alarmirali Hitnu pomoć i policiju te ih odmah uputili prema skrivenom ulazu u Novoj vesi.

Napadnuta djevojka ostala je zaključana u stanu. Nigdje nije mogla pronaći ključ, koji je Darko negdje uspio sakriti. Došla je do prozora i zvala pomoć. Kad su stigli policajci, nisu mogli ući u stan. Morali su provaliti kako bi oslobodili djevojku. Kad su je pronašli, bila je pored mrtvog tijela i još je imala nož u ruci. Mirno se predala te su ju odvezli na ispitivanje u policijsku postaju. Tijekom subote su je ispitali u sjedištu krim policije u Heinzelovoj ulici. Noć je provela u pritvoru na zagrebačkim Oranicama. Tijekom nedjelje nastavljena je istraga o ubojstvu te je trebala biti ispitana u Županijskom državnom odvjetništvu. Ono bi trebalo odlučiti hoće li za nju tražiti istražni zatvor.

Još nije jasno hoće li joj istražitelji povjerovati da je počinila ubojstvo u nužnoj obrani.

Policajci su samo kratko obavijestili obitelj djevojke o cijelom slučaju. Članovi obitelji nisu se uspjeli čuti s njom, no angažirali su odvjetnika koji će je zastupati.

- Ne znamo ništa o ovome. Vjerujemo da naša kći ne bi takvo što učinila da joj život nije bio ugrožen - kratko su samo rekli roditelji 19-godišnjakinje.

Sudac odbio pritvor: Djevojka se brani sa slobode

Djevojka će se braniti sa slobode jer je sudac istrage odbio zahtjev tužiteljstva da joj se odredi jednomjesečni istražni zatvor. Umjesto zatvora, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio joj je mjeru zabrane približavanja i kontaktiranja sa svjedocima, a Državno odvjetništvo je na tu odluku najavilo žalbu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...