Obavijesti

News

Predobro, a istinito: za samo par minuta do 6000 kn! saznajte kako!

Predobro, a istinito: za samo par minuta do 6000 kn! saznajte kako!
8

Diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, posljednjih su godina lako dostupni brzi zajmovi. Kad kažemo brzi, zaista to mislimo. Riječ je o formatu pozajmica koje se isplaćuju već u 15 minuta od prijave

Naši prijatelji u inozemstvu na uzimanje brzih mikro zajmova gledaju kao na samo još jednu od usluga modernog vremena koja nam može olakšati život. I to ne samo kada imamo poteškoća. Brze pozajmice često se uzimaju kako bi si u datom trenutku mogli omogućiti nešto više, iskoristiti kratkotrajnu dobru priliku i jednostavno više uživati.

Ipak, nama je bilo teško suspregnuti nepovjerenje. Nenamjenski brzi zajam u tren oka, do 2000 kn bez provjere kreditne sposobnosti, bez odugovlačenja, nepotrebne papirologije i jamaca, bez komplikacija, bez zamaskiranih troškova… Zvučalo je predobro da bi bilo istinito. Zato smo morali provjeriti sami!

Brzo, jednostavno i sigurno!

Odlučili smo provjeriti kako uzimanje brzog zajma funkcionira na primjeru jednog pružatelja usluga koji se posljednjih godina, zahvaljujući ponajprije zadovoljnim korisnicima, postepeno etablirao i razvijao povjerenje na hrvatskom tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva stvar koja nas je dočekala pri posjeti stranici Brzikredit.com, bio je kalkulator troškova koji je jednostavno koristiti i razumjeti. Kalkulator zorno prikazuje odnos pozajmice, vremena otplate i kamate.

Transparentnost nam se odmah svidjela te smo odlučili saznati više. Vidjeli smo da nude zajmove od 300 do 6000 kuna i pritom traže samo osnovne informacije i podatke, pa se nismo puno predomišljali. Odlučili smo testirati učinkovitost njihove usluge uzimanjem zajma od 300 kn!

2 minute za prijavu, 15 za isplatu!

Prijava za zajam potrajala je, zaista, svega nekoliko minuta. Ispunili smo online obrazac na linku www.brzikredit.com/zajam te zatražili zajam. Ubrzo smo dobili povratnu poruku o potrebnoj dokumentaciji. Slijedeći jednostavne upute, poslali smo fotografije osobne iskaznice i bankovne kartice našeg kolege. Budući da smo odabrali zajam manji od 2000 kn, više od toga nije ni bilo potrebno!

Već nakon nekoliko trenutaka dobili smo SMS da je naša prijava zaprimljena te da se obrađuje. Nekoliko minuta nakon toga, dobili smo poruku da je naš zajam odobren i da kao zadnji korak trebamo poslati SMS poruku MOLIM ISPLATU, a novac će nam odmah biti isplaćen. Ukupno, 23 minute nakon dolaska na njihovu stranicu, novac je bilo na našem računu! Zaista, impresivan rezultat za Brzikredit.com!

Iskoristite svoje prilike

Jeste li čuli za Kairosa? On je grčki bog sretnog trenutka koji će projuriti pored vas, ako ne reagirate pravovremeno i uhvatite se za pramen njegove kose. Možda ne vjerujete u antička božanstva, ali nije ni potrebno. Ideja prilike koja izmiče svima nam je razumljiva. Zato se i nama sviđa ideja brzih nenamjenskih zajmova koji nam omogućuju da takve trenutke uhvatimo i iskoristimo svoje prilike!

Bicikl koji ste dugo željeli još je samo danas na nevjerojatnom sniženju? Uletjela vam je prilika da konačno otputujete u Barcelonu, u pola cijene? Vaša sestrična se preko noći predomislila i sada ipak želi veliku svadbu na koju ste i Vi pozvani? Zatekao Vas je kvar na autu? Ostalo vam je previše mjeseca pod kraj novca kojim raspolažete?

Mi smo se uvjerili – za svaki mali luksuz ili pak potrebu, podršku u ostvarenju svojih planova možete zatražiti na Brzikredit.com

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer