Obavijesti

News

Komentari 6

Prevarila hotel i rent-a-car: Za 7500 kuna jela, pila i vozila se

Djevojka (24) iznajmila je Mercedes i uplatila polog od 1000 kuna. Lažno se predstavila i vozila ga nekoliko dana. Ostala je dužna 7500 kuna, a uplatila je tek pet i onda nadopisala cijeli iznos

VIDEO

Mlada žena prevarila rent-a-car, te je platila samo 5 kuna, a preostale brojeve od 7.500 kuna dopisala na uplatnicu nakon uplate, te je prevarila hotel u kojem je jela i pila. 

Varaždinski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom, te je sumnjiče za kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave. Ona je 19. ožujka 2018. godine u trgovačkom društvu u Varaždinu ugovorila višednevni najam mercedesa, te je na ime pologa uplatila 1.000 kuna.

Lažno se predstavila kao predsjednica jednog sportskog društva, iako je znala da to društvo više ne djeluje i da ona nije odgovorna osoba u njemu. Trgovačko društvo koje je prevarila je lani 2. svibnja preko opunomoćenika, osumnjičenoj poslalo opomenu za plaćanje preostalog iznosa od 7.500 kuna.

Nakon toga im je ona poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa. Međutim, provjerom u izvod prometa po računu trgovačkog društva, utvrđeno je da je ona uplatila svega 5 kuna. Po uplati je dopisala brojeve do potrebnog iznosa. Time je društvo dovela u zabludu da je podmirila čitavo dugovanje.

Sumnjiči je se i da je lani 1. listopada u jednom varaždinskom hotelu jela i pila za iznos od oko 900 kuna, koji je htjela podmiriti skeniranom karticom koja nije glasila na njezino ime. Nakon toga je otišla iz hotela, bez da je platila račun. Protiv nje slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"