Obavijesti

News

Komentari 74

Pronašli su nestalu Antoniju i njezinog sina starog 19 dana

Pronašli su nestalu Antoniju i njezinog sina starog 19 dana
5

OTIŠLA U NEPOZNATO: Mlada majka uzela je nedavno rođenog sina i nestala u nedjelju. Njihov nestanak uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici. Policija je objavila kako ih je našla oboje

VIDEO

Policija je pronašla Antoniju Fundić (22) i njezinog tek rođenog sina Nikolu koji su nestali u nedjelju. Istražitelji još ne otkrivaju gdje su pronađeni, kao ni u kakvom su zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, Njihov nestanak prijavila je udomiteljska obitelj iz Đurđevca. Kod njih su bili zadnja dva tjedna, nakon što su Antoniju, poslije porođaja, otpustili iz rodilišta u Koprivnici. Zadnji put kad su je vidjeli, na sebi je imala sivu trenirku i svijetloplavu vestu. Dijete je imala u naručju, no njegova opisa nema jer ima samo 19 dana. Antonija je slabije tjelesne građe i njezinim prijateljima nije jasno kako nakon porođaja uopće ima snage otići ikamo. Ovo joj je drugo dijete, koje ima s istim muškarcem.

- Bojim se da ne završe tragično. Ne znam kamo su otišli. Zadnji put sam je vidio prije dva tjedna, kad je došla u kuću po neke stvari - rekao nam je u ponedjeljak vidno uznemiren i tužan Ferdo Fundić, Antonijin otac i djed tek rođenog Nikole.


Njihov nestanak uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod udomitelja u Đurđevcu, rekli su nam Antonijini poznanici, bila je sigurna. Iako su baš udomitelji sve prijavili istražiteljima, s novinarima nisu željeli razgovarati.


- Ne želim davati nikakav komentar - kratko nam je preko telefona rekla žena koja je skrbila o Antoniji.

Kako neslužbeno doznajemo, nestanak žene i djeteta uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici. Pokušavali su je locirati pomoću signala njezina mobitela i što prije suziti područje na kojem bi se mogla nalaziti.

Na teren su uputili sve raspoložive snage. Nekoliko puta su provjeravali s njezinim ocem je li se vratila.

- Prvi put su došli u nedjelju u pet ujutro, pa su kasnije opet svratili. Isti dan došao je i muškarac s kojim već ima jedno dijete. Rekao mi je da je traži i da ni on ne zna gdje bi se mogla nalaziti - rekao nam je otac Ferdo. Život njegovu obitelj nije mazio. Prije pet godina preminula mu je žena, Antonijina majka. Svi troje su živjeli bez struje i tekuće vode u trošnoj kućici pola kilometra od ceste u naselju Suha Katalena kraj Đurđevca. Nakon što joj je majka preminula, Antonija se odselila, a Ferdo je ostao živjeti sam. Mještani Antoniju opisuju kao plašljivu djevojku. O njoj su razgovarali nakon nedjeljne mise u mjesnoj crkvi. Netko je spomenuo svećeniku kako je nedavno rodila sinčića...

Skupljaju pomoć za njih


- Župnik se jako zabrinuo za nju. Zna da je siromašna te je svima rekao kako će zajedno sakupiti pomoć za mladu majku - rekli su nam mještani. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.