Obavijesti

News

Komentari 74

Pronašli su nestalu Antoniju i njezinog sina starog 19 dana

Pronašli su nestalu Antoniju i njezinog sina starog 19 dana
5

OTIŠLA U NEPOZNATO: Mlada majka uzela je nedavno rođenog sina i nestala u nedjelju. Njihov nestanak uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici. Policija je objavila kako ih je našla oboje

VIDEO

Policija je pronašla Antoniju Fundić (22) i njezinog tek rođenog sina Nikolu koji su nestali u nedjelju. Istražitelji još ne otkrivaju gdje su pronađeni, kao ni u kakvom su zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, Njihov nestanak prijavila je udomiteljska obitelj iz Đurđevca. Kod njih su bili zadnja dva tjedna, nakon što su Antoniju, poslije porođaja, otpustili iz rodilišta u Koprivnici. Zadnji put kad su je vidjeli, na sebi je imala sivu trenirku i svijetloplavu vestu. Dijete je imala u naručju, no njegova opisa nema jer ima samo 19 dana. Antonija je slabije tjelesne građe i njezinim prijateljima nije jasno kako nakon porođaja uopće ima snage otići ikamo. Ovo joj je drugo dijete, koje ima s istim muškarcem.

- Bojim se da ne završe tragično. Ne znam kamo su otišli. Zadnji put sam je vidio prije dva tjedna, kad je došla u kuću po neke stvari - rekao nam je u ponedjeljak vidno uznemiren i tužan Ferdo Fundić, Antonijin otac i djed tek rođenog Nikole.


Njihov nestanak uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici

Kod udomitelja u Đurđevcu, rekli su nam Antonijini poznanici, bila je sigurna. Iako su baš udomitelji sve prijavili istražiteljima, s novinarima nisu željeli razgovarati.


- Ne želim davati nikakav komentar - kratko nam je preko telefona rekla žena koja je skrbila o Antoniji.

Kako neslužbeno doznajemo, nestanak žene i djeteta uzbunio je sve u Đurđevcu i okolici. Pokušavali su je locirati pomoću signala njezina mobitela i što prije suziti područje na kojem bi se mogla nalaziti.

Na teren su uputili sve raspoložive snage. Nekoliko puta su provjeravali s njezinim ocem je li se vratila.

- Prvi put su došli u nedjelju u pet ujutro, pa su kasnije opet svratili. Isti dan došao je i muškarac s kojim već ima jedno dijete. Rekao mi je da je traži i da ni on ne zna gdje bi se mogla nalaziti - rekao nam je otac Ferdo. Život njegovu obitelj nije mazio. Prije pet godina preminula mu je žena, Antonijina majka. Svi troje su živjeli bez struje i tekuće vode u trošnoj kućici pola kilometra od ceste u naselju Suha Katalena kraj Đurđevca. Nakon što joj je majka preminula, Antonija se odselila, a Ferdo je ostao živjeti sam. Mještani Antoniju opisuju kao plašljivu djevojku. O njoj su razgovarali nakon nedjeljne mise u mjesnoj crkvi. Netko je spomenuo svećeniku kako je nedavno rodila sinčića...

Skupljaju pomoć za njih


- Župnik se jako zabrinuo za nju. Zna da je siromašna te je svima rekao kako će zajedno sakupiti pomoć za mladu majku - rekli su nam mještani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa