Obavijesti

News

Komentari 212

Troje mrtvih u Brodarici: Našli auto i oružje, ubojica u bijegu

Troje mrtvih u Brodarici: Našli  auto i oružje, ubojica u bijegu
13

"U srijedu oko 16.35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba se utvrđuje

VIDEO

Šibensko-kninska Policijska uprava provodi opsežne izvide kako bi otkrila počinitelje ubojstva u šibenskome naselju Brodarici, gdje su nakon dojave o pucnjavi u 16,34 sati tri osobe pronađane mrtve - muškarac i žena u kući te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan muškarac.

Kako je predvečer priopćila šibensko-kninska Policijska uprava, identitet osoba i okolnosti te tragedije utvrđuju te se provode opsežni izvidi kako bi se otkrio počinitelj. 

Prema neslužbenim informacijama ubijeni su 70-godišnji supružnici M.K. i H.K. U automobilu kod njihove kuće pronađeno je pak beživotno tijelo I.B.P. (65),  čovjek koji je nekada bio tjelohranitelj Zlatka Bagarića, pokojnog 'neokrunjenog kralja zagrebačkog podzemlja'.

Ravnateljstvo policije priopćilo je da traga za Borisom Luketom (1958.) iz Primoštena, kojeg "dovodi u vezu s tim događajem". Luketa je viđen na mjestu tragedije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pretragom terena policijski službenici su na širem šibenskom području pronašli crveni Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, za kojim je policija tragala. Na suvozačevom mjestu pronađeno je vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija traži sumnjivca u Cliju: Ubio je troje ljudi u Brodarici? Više na http://bit.ly/2oJK8lr Reporter: Hrvoslav Pavić

Posted by 24sata on Wednesday, April 26, 2017

Neposredno nakon pucnjave na Brodarici su se pojavili policajci s dugim cijevima, a na mjestu tragedije u Ulici Gomnjaniku, policija je vrpcom ogradila područje 50-ak metara od kuće te novinarima nisu mogli prići mjestu zločina.

"Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem", rekla je susjeda, koja je nazvala policiju čim je to vidjela, ali policija je, dodala je, već bila tu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubojstva u Šibeniku:

Posted by 24sata on Wednesday, April 26, 2017

Druga susjeda rekla je da je s mužem gledala televiziju kad im je na vrata došla poznanica i rekla: "Pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena."

Nakon toga muž te gospođe zamolio je novinare da odu i da ih više ništa ne pitaju. 

I drugi susjedi povukli su se u svoje kuće. Vrata i prozori svima su zatvoreni, a policija je blokirala pristupe mjestu tragedije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović