Obavijesti

News

Komentari 203

Tragedija u Splitu: Ubio svoju suprugu pa pucao sebi u glavu

Tragedija u Splitu: Ubio svoju suprugu pa pucao sebi u glavu
9

Boris Č. (50) iz automatske je puške ispalio nekoliko hitaca u svoju suprugu Maricu Č. (49). Ubio ju je u crvenom kombiju, a potom je hicem u glavu pokušao presuditi i sebi...

VIDEO

U srijedu ujutro oko 4.20 sati u Ulici Hrvatske mornarice u Splitu, nedaleko od stadiona na Poljudu, začula se pucnjava. Boris Č. (50) iz automatske je puške ispalio nekoliko hitaca u svoju suprugu Maricu Č. (49). Ubio ju je u crvenom kombiju, a potom je hicem u glavu pokušao ubiti i sebe, ali nije uspio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Teško ozlijeđenog Borisa su pronašli pored kombija. Na mjestu nesreće pružena mu je liječnička pomoć nakon čega su ga prevezli u KBC Split gdje se liječnici bore za njegov život s obzirom da ima teške ozljede glave.

Ubojica je još prije nekoliko mjeseci bio pritvoren zbog obiteljskog nasilja.

Policija je ogradila cijeli kvart u kojem se ubojstvo dogodilo. Susjedi su u šoku kao i učenici obližnje srednje Pomorske škole. Jedan od stanara rekao nam je kako je oko 5 ujutro išao šetati psa. Vidio je mrtvu ženu prekrivenu bijelom plahtom na sjedalu kombija te brojne policajce. 

Susjedi su kazali da nisu čuli nikakvu svađu već najprije dva kratka pucnja, a potom i rafalnu paljbu. U početku su, kažu, mislili da je riječ o vatrometu ili petardama. Nakon toga se čuo hropac te ubrzo dolazak policije. Po riječima susjeda žrtva je nedavno došla u njihov kvart živjeti kao podstanar, jer ju je suprug zlostavljao, pa ga je ostavila. Taj je slučaj obiteljskog nasilja bio prijavljen policiji, što je i službeno potvrđeno.

Marica sa svojim suprugom ima 18-godišnju kći, navodno je bila piljarica na tržnici i to na 'klupi' koju je nasljedila od suprugove majke. Prodavala je voće i povrće na glavnoj tržnici, a ubijena je prilikom odlaska na posao.

Kako se neslužbeno doznaje na mjestu zločina, suprug ju je navodno čekao dok nije izašla iz stana i ušla u kombi, potom joj je prišao sa suvozačke strane i zapucao. Na mjestu gdje se pokušao ubiti bila je velika lokva krvi koju su nakon očevida oprali vatrogasci.

- To je strašno bilo. Kad sam jutros pokušala izići iz stana policija nam nije dala, jer je sve bilo zatvoreno policijskim trakama. Čula su se prvo dva kratka pucnja, a onda dugi rafal. Užas što je ovo danas došlo. Mala djeca u zgradi su počela plakati. Grozno, zaista grozno - kazala je susjeda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.