Obavijesti

News

Komentari 79

'Pupovac ponovo gradi karijeru najpoznatijeg etnobiznismena'

'Pupovac ponovo gradi  karijeru najpoznatijeg etnobiznismena'
1

Pozvao je DORH da ispita jesu li ili koliko su dugo i u kojim razmjerima SDSS i SNV organizirali da se glasače dovozi iz Srbije kako bi kupnjom osigurali potreban broj glasova za sebe

VIDEO

Saborski zastupnik Miro Bulj pozvao je Državno odvjetništvo (DORH) da istraži navode glasača koji su organizirano autobusima stigli iz susjedne države kako bi dobili 500 kuna iz sredstava Srpskog narodnog vijeća (SNV) u zamjenu za glas SDSS-u, priopćeno je iz Mosta.

„Pupovac ponovno gradi svoju karijeru najpoznatijeg hrvatskog etnobiznismena na narodu koji je fiktivno prijavljen na hrvatskim adresama“, rekao je Bulj ocijenivši  kako je doista nepojmljivo da netko može godinama nekažnjeno iskorištavati te ljude za osobnu korist.

 Pozvao je Državno odvjetništvo da ispita jesu li ili koliko su dugo i u kojim razmjerima SDSS i SNV organizirali da se glasače dovozi iz Srbije kako bi kupnjom osigurali potreban broj glasova za sebe.

Ustvrdio je kako SDSS i SNV ništa nisu napravili za taj narod osim što ih plaćaju za glas te ocijenio kako oni ne brinu ni za Srbe u Hrvatskoj, a kamo li za one iz Srbije, osim kad je vrijeme da zadrže vlast kako bi sebi državnim novcem napunili džepove u iduće četiri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

  „Kad su vlastiti džepovi u pitanju, nije im problem poduprijeti Božu Galića u Vukovarsko-srijemskoj županiji i približiti se HDZ-u i svojem najvećem partneru i savezniku Plenkoviću, jednako vrsnom trgovcu“, ustvrdio je Bulj.

  Po Buljevim riječima građani će dobro razmisliti kome dati povjerenje u drugom krugu, da se njihovim novcima ne bi opet preko granice dovozili autobusi glasača s fiktivnim adresama, dok oni na izbore idu pješice pa iduće četiri godine trpe posljedice neracionalnog upravljanja, korupcije i pogodovanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.