Obavijesti

News

Komentari 293

'Sramim se, ali htio sam da se biskup Vlado Košić osvijesti'

'Sramim se, ali htio sam da se biskup Vlado Košić osvijesti'
2

Ilija Komšić uhićen je u petak u 9.30 sati u Tisnom na putu u trgovinu zbog "provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić"

VIDEO

Bilo je to nesmotreno, glupo s moje strane, sram me što sam to napisao, ali sam htio da se on malo osvijesti oko tih svojih komentara i toga što komentira na misama, rekao je za HRT Tišnjanin Ilija Komšić (70), kojeg su u petak u Tisnom uhitili i prevezli ga na ispitivanje u Sisak zbog Facebook prijetnje sisačkom biskupu Vladi Košiću. Komšić je u subotu u 12.40 sati pušten iz pritvora.

– Pušten je da se brani sa slobode jer je procijenjeno da je od počinjenja djela zbog koje je priveden prošlo već osam dana i da ne postoji opasnost da išta učini. DORH nije zatražio zadržavanje u pritvoru, a naknadno će odlučiti što će biti s prijavom – rekla nam je odvjetnica Dijana Kladar.

Ilija Komšić uhićen je u petak u 9.30 sati u Tisnom na putu u trgovinu zbog "provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić" javila je šibenska policija. Pokupili su ga u kratkim hlačama i papučama ispred kuće, a ostavili su ga isto takvog ispred svojih vrata usred Siska te se sam mora pobrinuti kako će doći kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-To vam je, na žalost, tako u Hrvatskoj – rekla nam je odvjetnica Kladar.

Biskup Košić se javio u petak i rekao da mu je žao što je Komšić uhićen, ali nitko se danas nije javio da mu pomogne vratiti se kući. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 293
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a