Obavijesti

News

Komentari 147

PVC dama: Trump je 'ulupao' u Melaniju 600.000 kuna plastike

PVC dama: Trump je 'ulupao' u Melaniju  600.000 kuna plastike

Melanija Trump se estetskim operacija trudila približiti američkom poimanju ljepote. Može se zaključiti da je Trump u Melanijino lice i dekolte nesebično uložio barem 600.000 kuna

VIDEO

Prva dama Amerike Melania Trump očito pod svaku cijenu ne da godinama da je sustignu. Čak i oko laika može primijetiti da su joj plastika i estetski zahvati dobri prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Pokretanje videa...

00:09

No oko profesionalca daleko je preciznije, pa je zagrebački plastični kirurg dr. Mladen Duduković na internetskom portalu estetica.hr nedavno objavio tekst u kojem navodi moguće estetske zahvate Melanije Trump.

Kako ističe liječnik, ne može sa sigurnošću tvrditi što je ambiciozna Slovenka radila na sebi, a pretpostavke koje je iznio temelje se na njegovu profesionalnom iskustvu. Uostalom, i slovenski fotograf Stanislav Jerko (78), koji je davnih dana prvi snimao Melaniju, kad je imala samo 17 godina, otvoreno je primijetio da je na sebi mijenjala i korigirala neke stvari.

A kako bi bila što bliže američkom poimanju ljepote, Melania je vjerojatno korigirala nos. Pritom ga je skratila i ušiljila, pretpostavlja dr. Duduković. Ono što je specifično na licu Trumpove supruge je zavodljiv pogled. Nije ga Melania dobila rođenjem nego je on najvjerojatnije posljedica, stručno rečeno, gornje blefaroplastike s lateralnom kantopeksijom. Iza ovoga kompliciranog naziva zapravo se krije podizanje vanjskog očnoga kuta, a cilj je da se pacijentici ukose oči i da pogled bude mačkast.

Melania se s 47 godina može pohvaliti i impresivnim dekolteom, pa je za pretpostaviti da je u grudi dala ugraditi implantate. Budući da nema bora, iako je u petom desetljeću života, za to su, čini se, zaslužni tretmani botoksom, baš kao i lifting tretmani lica koji zatežu kožu i daju joj prilično neprirodnu čvrstoću. Poznato je da su američki ideal ljepote istaknute i podignute jagodice, a kod Melanije su vjerojatno tu pomogli hijaluronski fileri.

Za sve ove zahvate u Hrvatskoj bi trebalo izdvojiti oko 90.000 kn, a dr. Duduković kaže da su u Americi cijene i pet puta više. Dakle, to bi bilo oko 450.000 kn, ako je svaki zahvat izveden samo jedanput. No treba znati da se većina njih mora ponavljati, primjerice botoks svaka četiri mjeseca, a hijaluronski fileri svakih godinu dana. I grudi se moraju opet korigirati nakon desetak godina nošenja implantata.

Zbog svega se može zaključiti da je Trump u Melanijino lice i dekolte nesebično uložio barem 600.000 kuna. A što se događalo na Melanijinu donjem dijelu tijela, trbuhu, bokovima i bedrima, možemo samo nagađati.

Republican presidential nominee Donald Trump

Zavodljivi pogled mica mace

Mijauuuuu: Nedavno je društvenim mrežama kružila šala da Melania uvijek ima taj “suženi” pogled kao da te “gleda, a ne može se sjetiti odakle te zna”. S obzirom na boju očiju i način šminkanja, jasno je da je Melanijin cilj bio dobiti zavodljiv, prodoran, mačkast pogled. Moćna estetska kirurgija pobrinula se za zahvat podizanja vanjskog očnoga kuta, koji kod nas stoji 15.000, a u Americi 75.000 kuna.

Čarobno brisanje bora

Botoks: Liječnici to zovu wrinkle-free izgled, a riječ je o licu bez bora. Tu je zaslužan botoks. Tretman je 4000 kuna kod nas i 20.000 kuna u Americi.

Neprirodno istaknute jagodice

Hijaluron: Istaknute jagodice lica postižu se hijaluronskim filerima. Zahvat u Hrvatskoj stoji oko 3000, a u Americi oko 15.000 kuna.

Nos promijenio oblik

Korekcija nosa: Operacijom ga je najvjerojatnije skratila i ušiljila. Zahvat kod nas stoji oko 16.000 kuna, u Americi se za to plaća oko 80.000 kuna.

Za nju bore ne postoje

Lifting: Za napetu kožu lica koriste se lifting tretmani, odnosno tretmani zatezanja. Jedan stoji 21.000 kuna u Hrvatskoj, a u Americi 105.000 kn.

Grudi koje kipe iz haljine

Implantati: Bujni dekolte postigla je implantatima u grudima. Ovakva operacija kod nas je 30.000, a u Americi čak 150.000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag