Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucija u borbi protiv ćelavosti s novim tretmanom

Revolucija u borbi protiv ćelavosti s novim tretmanom
10

Korisnici interneta dijele učinke djelovanja formule koja stimulira čak i mrtve folikule na proizvodnju nove kose. Rekorderi se hvale da su se u roku od 1 mjeseca riješili problema ispadanja kose

U posljednjih nekoliko mjeseci društvene mreže su zatrpane novim švicarskim tretmanom za rast kose.  Korisnici interneta dijele učinke djelovanja formule koja stimulira čak i mrtve folikule na proizvodnju nove kose. Rekorderi se hvale da su se u roku od 1 mjeseca riješili problema ispadanja kose i da su zagustili svoju frizuru za čak 70% što dokazuju slikama prije i poslije tretmana. Kako je to moguće?

Upravo se dogodila dugoočekivana prekretnica u borbi protiv ispadanja kose? Evo priče gospođe Ivane (47 godina) i njezinog muža Andrije (53 godine) iz Splita - jednih od prvih korisnika tretmana.

Gospođa Ivana: Muž je u mladosti imao gustu kosu kojom me je osvojio čim smo se upoznali. Nažalost, godine su odradile svoje i već prije 40-te mu je kosa počela ispadati i pojavili su se zalisci. Strašno sam se plašila da će moj muž u potpunosti izgubiti kosu, zbog čega sam odlučila reagirati.

Željela sam da moj muž povrati kosu, a dala sam mu otrov...

Kupovala sam Andriji posebne šampone za rast kose. Nažalost, ništa nije djelovalo, a kosa mu je ispadala još više. Tada sam promijenila taktiku i počela mu kupovati tablete za ojačavanje kose. I što se dogodilo? Nakon toga mu je otkazala jetra. Željela sam da moj muž povrati kosu, a dala sam mu otrov. To je bilo već previše. Vidjela sam da ga taj problem uznemirava. Stidio se svojih zalizaka i ćelavog tjemena. Nosio je kapu čak i kada je bilo toplo.

Dala sam bogatstvo na kemijska sredstva i dodatke prehrani

Kako bih izliječila muževljevu kosu za godinu dana dala sam više od 10 tisuća kuna. Proizvođači mažu oči ljudima i daju im lažnu nadu u povrat kose samo kako bi ostvarili kolosalne prihode. Ne samo da nijedan proizvod nije pomogao riješiti problem, nego smo uz to izgubili novac, a muž zdravlje. To je apsurdno!

Pobijedila je svekrva

Mama muža je iz Švicarske donijela prirodan tretman koji je u Zürichu navodno oslobodio već sve muškarce i žene problema ispadanja kose. Odlučili smo ga isprobati, nismo imali što izgubiti. A učinci? Učinci su bili nevjerojatni! Već nakon 1. tjedna tretmana kosa je potpuno prestala ispadati s muževljeve glave. Na kraju 3. tjedna na njegovim zaliscima i ćelavom tjemenu pojavile su se nove dlake. A sada? Pustio je gustu kosu - onakvu kakvu je imao kada sam ga upoznala! Ne moram čak ni objašnjavati koliko je zbog toga dobio naš brak...

Nekoliko stručnih činjenica o novom tretmanu

Tajna nove formule se temelji na otkriću stručnjaka s Instituta za Higijenu i Ljepotu u Zürichu. Sastavili su i patentirali kompoziciju prirodnih sastojaka koji već u roku od 48 sati bude mrtve folikule i stimuliraju proizvodnju dlake na staničnoj razini. Štoviše, snažno pričvršćuju dlake za folikule kako bi mišić podizač dlake držao istu na mjestu čak i pri intenzivnom pranju i češljanju. Ali to nije sve. Tretman također produljuje fazu rasta dlake, a skraćuje fazu ispadanja iste. Kao rezultat, broj zdravih dlaka raste, postaju gušće, deblje i mnogo snažnije. Dodatni adut (posebno za dame) je činjenica da nova formula temeljito hrani kosu zbog čega ona postaje glatka i sjajna.

Tretman se smatra pionirskim otkrićem u borbi protiv ćelavljenja. Dobio je priznanje i divljenje mnogih stručnjaka iz oblasti trihologije. Neprestano dobiva pozitivne ocjene i prestižne certifikate kvalitete. Dobra vijest je da je tretman od sada dostupan i u Hrvatskoj. Može ga se dobiti isključivo posredstvom ove stranice. Samo danas novim korisnicima tretmana pripada poseban popust.

Kliknite ovdje kako biste dobili nov tretman za rast kose s popustom >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince