Obavijesti

News

Komentari 205

Senzacija u Tomislavgradu: Oni su po treći put dobili blizance!

Senzacija u Tomislavgradu: Oni su po treći put dobili blizance!
2

Ponosni roditelji sedmero djece Ivica i Kristina Sučić iz Tomislavgrada prošle godine dobili su treći par blizanaca. Nitko nije htio propustiti krštenje blizanaca Frana i Anice...

VIDEO

Unatoč debelim minusima, čak 120 župljana župe Prisojno pohrlilo je ove nedjelje na misu. Nitko nije htio propustiti krštenje blizanaca Frana i Anice Sučić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Na misu je iznimno došao i mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić kako bi krstio blizance.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prisojački župnik don Ivan Bebek potvrdio je kako se radilo o velikoj svečanosti. Naime, Fran i Anica, stari dva mjeseca, već su treći par blizanaca u obitelji Sučić iz bosanskohercegovačkog Tomislavgrada, prenio je portal tomislavnews.com. Ivica i Kristina Sučić su 2001. godine dobili kćer Katarinu (16), a onda 2003. godine prvi par blizanaca, Križana i Mirnu (14). Patricija i Paulina (11) rodile su se 2006. godine, a onda su u studenom veliku i sretnu obitelj dodatno nadopunili Fran i Anica. Župnik Bebek svoje oduševljenje brojnom obitelji morao je podijeliti i na društvenoj mreži.

- Velika je ovo čast za našu župu, ali i za hrvatski narod. Bogu hvala na ovim obiteljima. Roditeljima Kristini i Ivici čestitamo i želimo im da u zdravlju, ljubavi i radosti odgajaju svojih sedmero djece - napisao je na Facebooku Bebek. Za Ivicu, koji je po zanimanju šumar, i Kristinu, koja je nastavnica, rekao nam je da su skromni i radišni ljudi, a djecu im nije prestao hvaliti. Otkrio je i da su sva djeca začeta prirodnim putem.

- Sva su djeca iz obitelji Sučić vrlo aktivna u mojoj župi. Katarina je predivna djevojka. Kao i cijela obitelj, jako je glazbeno nadarena te vodi dječji zbor u crkvi, svira sintisajzer i pohađa glazbenu školu. Križan je također poseban. On svira bubnjeve, i to jako dobro. Mirna svira gitaru, to je njezina velika ljubav. Osim toga, Mirna (koja nije na fotografiji)podučava drugu djecu svirati gitaru i mogu samo reći da je djeca obožavaju. Patricija i Paulina sviraju gitaru i sintisajzer te idu na zbor. Na mali Uskrs će se njih dvije pričestiti i tada ćemo napraviti veliku svečanost baš kao i sad za krštenje Frana i Anice. Neću otkrivati nikakve detalje, bit će to pravo iznenađenje - rekao je župnik. Uvjeren je da će vrlo brzo i Fran i Anica zasvirati neki instrument. Dodao je da su Sučići treća obitelj iz župe koja ima po sedmero djece.

FOTO: Tomislavnews.com

- Prava je rijetkost da neka obitelj ima tri para blizanaca. Zato posebno slavimo njihove sakramente - kaže prisojački župnik Ivan Bebek.

- Sva su djeca u toj obitelji talentirana za glazbu. znaju svirati brojne instrumente, ali i prekrasno pjevaju - župnik Bebek oduševljen je brojnom obitelji.

- Ovo je treća obitelj iz župe koja ima po sedmero djece. Velika je to čast za našu župu i hrvatski narod - župnik je sve obitelji pohvalio na misi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag