Obavijesti

News

Komentari 84

Silovale ga tri dana: Tri žene otele i drogirale muškarca (23)

Južnoafrikanac je ostao traumatiziran nakon što su ga tri žene otele, drogirale pa silovale nebrojeno puta unutar 72 sata. Nakon toga su ga polugolog ostavile na polju i pobjegle

VIDEO

Neimenovani 23-godišnjak iz Pretorije u Južnoafričkoj Republici nestao je sredinom svibnja, a tri dana poslije došao je u policiju sa šokantnom ispoviješću. 

Bio je petak, mladić je u centru naručio taksi. Kada je ušao, u njemu su bile tri mlade djevojke koje su ga zamolile da sjedne naprijed. Ništa mu nije bilo sumnjivo dok vozilo nije počelo mijenjati smjer. Tada su muškarca uboli injekcijom koja je sadržavala nepoznatu supstancu te se on onesvijestio, piše Daily Mail.

- Rekao nam je da se probudio u nepoznatoj prostoriji ležeći na krevetu. Tri osumnjičene su ga potom tjerale da pije energetska pića te konstantno silovale tijekom naredna tri dana, kazao je načelnik pretorijske policije Collete Weilbach.

Mladića su nakon toga ostavile polugolog nasred polja izvan grada. Došao je do ceste odakle ga je mještanin odvezao do grada. Iz policije su istaknuli kako jednako promatraju i muškarce i žene kao žrtve silovanja te da će učiniti sve da žene pronađu i privedu pravdi.

Inače broj silovanja u Južnoafričkoj Republici epidemično raste. Toliko da je u državi od 50 milijuna stanovnika posljednjih godina prosječno zabilježeno pola milijuna slučajeva silovanja. Od toga, 100 tisuća je silovanih muškaraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca