Obavijesti

Promo sadržaj

Specijalna bolnica Sv. Katarina nadomak prestižne nagrade

Specijalna bolnica Sv. Katarina nadomak prestižne nagrade
1

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina, europski centar izvrsnosti, ušla je u završnicu dodjele "European Business Award", nagrade za izvrsnost, inovaciju i etiku u poslovanju

VIDEO

European Business Award” godinama podržavaju poslovni lideri, akademska zajednica, političari i druge javne osobe širom Europe, a ove godine natjecanje je okupilo preko 33.000 kompanija iz 34 države. Nezavisna komisija, nakon prve faze natjecanja, izabrala je  hrvatsku bolnicu Sv. Katarina u kategoriji Customer Focus”, i to na temelju ključnih kriterija koje se ovom nagradom vrjednuju, poput uspjeha, inovacija i etike u poslovanju.

Na  linku pogledajte službenu, natjecateljsku video prezentaciju SB Sveta Katarina te svojim glasom podržite međunarodno priznatu hrvatsku bolnicu u nastojanju osvajanja prestižne europske nagrade. Samo zajedno imamo snagu pokazati naše vrijednosti te da Hrvatska zna i moze!

Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World,  nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva. U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. Također, u ocjenjivanju najboljih brendova u Hrvatskoj  SB Sv. Katarina je  u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. Godini.

Veliki potencijal bolnice Sveta Katarina, prepoznala je i Europska Komisija dodijelivši njoj i tvrtki Genos 17 milijuna kuna nepovratnih sredstava iz EU fondova za projekt razvoja novih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka kod bolesnika sa križoboljom, a u kojem sudjeluju i znanstvenici iz Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Nizozemske, Belgije i SAD-a. Odobreni iznos od strane Europske Komisije za realizaciju ovoga projekta je najveći iznos kojeg je iz područja “Zdravlje” (Health), Republika Hrvatska ikada dobila.

Međunarodna suradnja s vodećim zdravstvenim institucijama poput Unfallkrankenhaus-Berlin, Regiomed Klinikum, Carolinas Pain Institute, itd. Sv. Katarini daju golemu međunarodnu prepoznatljivost. Posebno je značajan projekt koji bolnica provodi u suradnji s International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) te čuvenom američkom Mayo Clinic i Penn State University  u organizaciji jednog od najprestižnijih znanstvenih događaja 2017 Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine”. U čijem radu sudjeluje petero dobitnika Nobelove nagrade.

Kako je bolnica centar izvrsnosti za sportsku medicinu, u njoj se liječilo niz vrhunskih hrvatskih sportaša iz gotovo svih sportova. Neki od njih su: Marin Čilić (pobjednik US Open 2014.), Garry Kasparov (bivši svjetski šahovski prvak), NBA igrači: Goran Giriček (Memphis Grizzlies, Orlando Magic, Utal Jazz), Bojan Bogdanović (Brooklyn Nets, nogometaši: Mario Mandžukić (Juventus), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivica Olić (Wolfsburg), Niko Kranjčar (Queens Park Rangers), Blanka Vlašić (svjetska pobjednica u dvoranskom skoku u vis), Ivica i Janica Kostelić (olimpijski skijaški pobjednici), Mirko Filipović (MMA legenda), Ivano Balić, jedan od najboljih svjetskih rukometaša i niz drugih.  Bolnica je službena zdravstvena ustanova hrvatske nogometne reprezentacije, hrvatskog olimpijskog odbora, hrvatskog teakwando saveza, te nekoliko velikih hrvatskih sportskih klubova: NK Hajduka, GNK Dinama, RNK Splita,  NK Slavena Belupo, NK Lokomotiva, NK Rijeka, NK Istra 1921, RK Podravka, KHL Medveščak, a liječnici ove zdravstvene ustanove su voditelji ili članovi medicinskih timova Hrvatskog olimpijskog odbora, i niza sportskih saveza

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini