Obavijesti

News

Komentari 130

Žrtva (13) pedofila: 'Stalno je govorio da želi bebu. Bojim se'

Žrtva (13) pedofila: 'Stalno je govorio da želi bebu. Bojim se'
1

Djevojčica se manijaka toliko uplašila da se i pokušala ubiti popivši tablete, kaže njezina majka koja se isto boji. Perverznjaka je i prije prijavljivala policiji, ali nisu reagirali

VIDEO

Po cijeli dan plačem. Sram me je i uplašena sam da će dirati moje, jer je rekao da će kada izađe iz zatvora unakaziti moju mamu i tatu, kaže N. S. (13) iz Vranja, žrtva Nenada Stevanovića (37) kojeg su uhitili nakon što su objavljene fotografije na kojima ljubi djevojčicu ispred škole. Djevojčica se manijaka toliko uplašila da se i pokušala ubiti popivši tablete, kaže njezina majka koja se isto boji. 

Majka djevojčice kazala je za Kurir da je manijaka već prijavljivala, no da je uhićen tek kad je policiji dostavljena sporna fotografija.

Upoznali se preko Facebooka

Djevojčica je napasnika upoznala na društvenoj mreži. 

- Mi smo se upoznali preko Fejsa. Poslao mi je poruku: "Što radiš, kako si?", i tako je sve počelo. Vidjela sam ja da je stariji, ali na početku mi nije smetalo. Zaljubila sam se - rekla je N. S., prenosi Blic.

Kaže da je od manijaka dobivala poklone.

- Od njega sam dobila plišano srce, parfeme, magnet... Sada je sve to na sudu - objašnjava ona.

Stalno joj govorio da želi djecu s njom

Djevojčicu je od Stevanovića počelo odbijati često pominjanje svadbe i rađanja djece.

- Prije njega imala sam dečka mojih godina i on nikada tako nešto nije pričao. Nenad je često govorio "Hoću imati bebu s tobom", "Hoću spavati s tobom". Ja sam mu rekla da ne priča o tome jer imam samo 13 godina. Da me to ne zanima. On nije nikada pokušao spavati sa mnom jer mu ja to nisam dozvolila - kaže ona i dodaje da je Stevanović nikada nije upoznao ni sa jednim prijateljem.

Nije prihvaćao prekid

Djevojčica je istaknula i da perverznjaka nije bilo briga za razloge zbog kojih je htjela prekinuti s njim. 

- Rekao mi je da mu nije bitno i da ga je briga za sve. Za moju porodicu i za sve razloge zašto ne želim sve to što on hoće - objašnjava curica koja od prekida živi u strahu. 

- Bojim se što može napraviti mojima. Strah me je da ne sačeka negdje moju mamu i udari je. Rekao je da će kada izađe iz zatvora unakaziti moje, da će ga zapamtiti dok je živ. Ali on može reći i nekom prijatelju da to napravi umjesto njega. Jako se bojim i jako me je sram - drhtavim glasom ispričala je N. S.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21