Obavijesti

News

Komentari 107

Stier: Ćorić je nezadovoljan jer mu ucjene s nama neće upaliti

Stier: Ćorić je nezadovoljan jer mu ucjene s nama neće upaliti
1

Andrej Plenković poručio je prije sjednice Predsjedništva HDZ-a da žele raditi partnerstva tamo gdje im partneri mogu pridonijeti izbornim rezultatima...

VIDEO

Najviša stranačka tijela HDZ-a u ponedjeljak odlučuju s kim će i kako ta stranka surađivati na predstojećim parlamentarnim izborima, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je prije sjednice Predsjedništva da žele raditi partnerstva tamo gdje im partneri mogu pridonijeti izbornim rezultatima.

"Naš je koncept sljedeći - želimo da na nacionalnoj razini HDZ izađe na izbore i radimo partnerstva tamo gdje nam naši partneri mogu pridonijeti. Danas će biti rasprave", kazao je Plenković novinarima prije početka sjednice Predsjedništva stranke.

Vezano uz izjave glavnog tajnika HSP AS Pere Ćorića oko suradnje s HDZ-om, Plenković je kazao da nije bilo ultimatuma, nego razgovora.

Budući politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier, kojeg danas treba potvrditi Središnji odbor, rekao je kako uvažavaju članove i birače HSP AS istaknuvši kako HDZ-u nije do političke trgovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Ćorić je nesretan i nezadovoljan, jer vidi da mu ucjene s nama ne pale. Shvatio je da je napravio veliku pogrešku kad je pomislio da s nama može trgovati kao Stipe Gabrić Jambo s Zoranom Milanovićem, ali Andrej je drugačiji od Milanovića i on ne gradi trgovačku koaliciju", naglasio je Stier.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da "s partnerima nema ultimatuma".

Ćorić je prošli tjedan naajvio kako će, odustane li  HDZ od dogovora s njima, HSP AS isti čas raskinuti sve koalicije s HDZ-om na lokalnoj razini, a imaju ih u 12 županija.

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, održat će se sjednica Nacionalnog vijeća, a zatim i Središnjeg odbora HDZ-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda