Obavijesti

News

Komentari 70

'Umro mi je na rukama': Ispod drva podmetnuli su mu bombu

'Umro mi je na rukama': Ispod drva podmetnuli su mu bombu
1

Nikica Ostović (35) poginuo je u subotu u ličkom Kuterevu. Eksplozija mu je raznijela ruku i ozljedila mu glavu, vrat i prsa. Nije mu bilo pomoći. Policija traži zasad nepoznatog počinitelja

VIDEO

Umro mi je na rukama. Ugušio se u vlastitoj krvi. Bomba mu je raznijela ruku, a komadi su ga pogodili u prsa, vrat i glavu, rekao je Ivan Malčić koji je prvi dotrčao do Nikice Ostovića (35) iz ličkog Kutereva.

Nikica je u subotu ujutro slagao narezana drva u prikolicu traktora. Ostalo mu je još nekoliko većih dijelova. Kad je podigao zadnji, ispod je bila bomba. Eksplodirala je i ubila ga.

- Bio sam 15-ak metara od njega i stresla me eksplozija - opisao je Malčić tragično jutro. Nikica je obilno krvario, imao je brojne rane. Malčić je pozvao Hitnu i 112. Nikica je, nažalost, brzo podlegao teškim ranama. Kuću stradalog brzo je okružila policija. Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo iz Karlovca. Unatoč tvrdnjama da su mu prijetili i trovali vodu, pokojnik ništa od toga nikad nije prijavio policiji.

- Sve je počelo prošle jeseni. Netko mu je pustio ovce iz staje. Potom su mu ukrali dva janjca. Otrovali su mu bunar ulivši otrov u pitku vodu. Ulili su mu i petrolej u drvenu kacu za skupljanje šljiva. Na koncu su po seoskom asfaltu i prometnim znakovima osvanuli grafiti uvredljivog seksualnog sadržaja upućeni njegovoj supruzi - kažu mještani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodali su da Nikica nije ozbiljno shvaćao prijetnje pa ih nije ni prijavio policiji. Pričaju da je bio duša od čovjeka.

- Uvijek je bio spreman svakom pomoći i u najnezgodnijem trenutku. Ostavio bi što god je radio i pomogao kome je trebalo. Zato nikome nije jasno tko ga je mjesecima imao na piku - kažu susjedi, koji se slažu kako je prava sreća u ovoj nesreći to što Nikičina kći Antonija nije bila kod kuće u trenutku stravične tragedije. Devetogodišnjakinja je bila nerazdvojna s ocem i sigurno bi bila s njim i dok je cijepao drva, ali je kobne subote bila u posjetu rodbini u Gospiću. Dijetetu su rekli što se dogodilo, ali kažu da to još ne može pojmiti i da je u stanju šoka. Policija je jučer protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu prijavu.

I stradalog Nikicu su nekoliko puta kazneno prijavili. Imao je ilegalno oružje, a i nekoliko puta se sukobio s policajcima, te je zaradio i kaznene prijave zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...