Obavijesti

News

Komentari 23

Sudar u Splitu: Auto se odbio na pješake i teško ih ozlijedio

Sudar u Splitu: Auto se odbio na pješake i teško ih ozlijedio
3

Dva su se automobila sudarila u splitskoj Ulici Domovinskog rata oko 12.50 sati, a u nesreći se jedan automobil odbio na pločnik i naletio na brata (18) i sestru (22)

VIDEO

Dvoje pješaka teško je ozlijeđeno u nedjelju oko 12.50 sati u Ulici Domovinskog rata u Splitu.

Riječ je o bratu (18) i sestri (22) koji su u bolnici i liječnici se bore za njihov život. Imaju višestruke prijelome, ozljede unutarnjih organa i glave.

Kako se doznaje iz splitske policije, na ulazu u grad sudarila su se dva automobila. No, jedno od vozila se odbilo i naletjelo na pješake koji su bili na nogostupu. Kako doznajemo, riječ je o dvoje mladih ljudi, djevojci i mladiću, koji su hitno prebačeni u splitsku bolnicu. 

- Vidio sam da je riječ o crnom BMW-u, kojega je vozio mlađi muškarac. Drugi automobil, mali plavi Fiat, vozio je stariji muškarac. Ne znam kako je došlo do kontakta ta dva automobila, pretpostavljam da je nekakvo neoprezno prestrojavanje ili pretjecanje. U tom udaru Fiat je 'odletio' s ceste na nogostup i 'pokupio' to dvoje ljudi. Bio je to strašan prizor. Jedan stariji čovjek je plakao, ali nisam shvatio je li to vozač Fiata – kaže nam svjedok nesreće. Dodaje kako je sve bilo puno krvi, a policija i Hitna došli su vrlo brzo.

- Oboje mladih ležali su na podu, vidio sam da djevojka ima slomljenu potkoljenicu i veliki podljev na glavi. Mladić je, čini mi se, bolje prošao. On je bio potpuno pri svijesti, nisam vidio neke vidljive ozljede kod njega – kaže nam očevidac.

Kako navode u policiji, zbog očevida je bio zatvoren promet Ulicom Domovinskog rata te se preusmjeravao na Sarajevsku cestu. Prema dosadašnjim informacijama, vozači nisu ozlijeđeni. 

Policija traži očevice nesreće i moli sve koji imaju informacije o nesreći da se jave na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa