Obavijesti

News

Komentari 2

Sudionici Oluje promoviraju Lijepu našu kroz ronjenje

Sudionici Oluje promoviraju Lijepu našu kroz ronjenje
7

Pogled u plavo – promocija Hrvatske  kroz ronjenje, projekt koji već šestu godinu za redom  radi na promociji ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja i Hrvatske

VIDEO

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Marija Bistrica kao središte vjerskog turizma za svoje sugrađane i posjetitelje 5. i 6. kolovoza 2016. godine ponuditi će nesvakidašnju manifestaciju „Pogled u plavo“, a u sklopu programa „Ljeto u Mariji Bistrici“.

Pogled u plavo – promocija Hrvatske  kroz ronjenje, projekt koji već šestu godinu za redom  radi na promociji ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja i Hrvatske, te kao takav već postaje atraktivna i poželjna manifestacija.

Originalnost i inovativnost projekta Pogled u plavo od velikog je značaja za cjelokupnu turističku ponudu područja na kojem se realizira,  pa smo tako i od TZ Marija Bistrica i općine Marija Bistrica dobili pozivnicu za nastup manifestacije u Mariji Bistrici.
Kroz projekt „Pogled u plavo“ svi zainteresirani posjetitelji imati će priliku tijekom dva dana  upoznati čari i vještine ronjenja, te besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom na Trgu pape Ivana Pavla II u Mariji Bistrici s početkom u 10 sati.
U noćnom terminu s početkom u 22 sata posjetitelji će imati priliku roniti uz muziku i rasvjetu uz atraktivni laser show i scenografiju igre svjetala koja osvjetle bazen i manifestaciju dignu na još jedan viši nivo.

U montažnom bazenu projekta Pogled u plavo, promjera 10 m projekta, za sigurnost svih ronioca početnika pobrinuti će se ronioci i instruktori ronilačkog kluba HRVI Nemo –Adriatic koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, a i sami su bili sudionici redarstvene akcije Oluja.
Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku napokon zaroniti i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa i člana RK HRVI Nemo Adriatic Marjana Radovića.

Besplatna ronjenja nastavljaju se i 6. kolovoza s početkom u 10 sati  dok će u 19 sati aktualni svjetski i europski rekorder u ronjenju na dah Goran Čolak odmjeriti snage protiv petero volontera u ronjenju na dah u bazenu projekta Pogled u plavo.
U sklopu manifestacije Pogled u plavo biti će izložen i kamen sa Zagrebačke katedrale koji je promoviran i izvan granica Hrvatske, u Munchenu 2014 godine na nastupu projekta. 
 
Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa