Obavijesti

News

Sudjelujte u kreiranju romatične mape Zagreba

Sudjelujte u kreiranju romatične mape Zagreba
2

Imate priču za nas? Toliko originalnu da je morate s nekim podijeliti, tako posebnu da vam navire osmjeh na lice kada je se sjetite. Sigurni smo da imate

Zato smo pokrenuli natječaj u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba u kojem nas vaše priče o izuzetnim lokacijama Zagreba inspiriraju u stvaranju interaktivne online mape koja će biti od pomoći onima koji još nisu pronašli svoj romantični kutak Zagreba. Da priča bude potpuna, na nekima od tih lokacijama osvanut će "Klupe ljubavi", toliko originalne da ćete ih morati vidjeti.

Za Zagreb kažu da je grad s milijun srca u kojem svaki kutak priča o ljubavi u najrazličitijim oblicima. Gornji grad idealan je za romantične duše koje uživaju u dugim šetnjama, Zrinjevac omogućava roditeljima da uživaju u pogledu na bezbrižnu igru svoje djece, dok Sljeme poziva prijatelje na avanturističke izlete u prirodu.

Imate li i vi svoj kutak? Podijelite s nama svoju priču ljubavi i fotografiju vašeg najromantičnijeg mjesta na romanticni@budi.in. Svojim pričama pokažite da se čarolija ljubavi skriva u milijunima oblika i da je uvijek posebna.

U kreiranju bajkovite priče romantičnog Zagreba pomaže nam partner Labud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Labud je domaća kompanija, koja od 1947. proizvodi deterdžente i sredstva za čišćenje uz koje su odrastali naraštaji hrvatskih potrošača. Labud i njegovi proizvodi poput Čarlija, Sanitara, Permetala, Super Jona, Olivera  i Meri Merina povezuju generacije, vole ga naše bake, mame i kćeri. Samo prave vrijednosti traju toliko dugo, a legendarni Čarli,  kao prvi hrvatski brand za pranje posuđa,  je u srcu svakog potrošača već 42 godine. Labud se uključio u romantičnu priču Zagreba i priprema "Klupu ljubavi" koju ćete uskoro pronaći u nekom od romantičnih kutaka Zagreba.

Pošaljite stoga i vi fotografiju svoga najdražeg mjesta u Zagrebu, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi najzanimljiviji prijedlog.  Evo što možete osvojiti:

  • Slatko iznenađenje iz Magnolija slastica - tortu idealnu za sastanak s nekim vama dragim
  • Kvalitetno vino za nju i njega vinarije Josić
  • Večeru za dvoje u restoranu Kaptolska klet na romantičnoj adresi Kaptol 5

Više samom natječaju pogledajte ovdje.

Osim Labuda, u projektu nam pomažu Jana, Ledo, Hrvatski telekom i Kaptol centar koji također pripremaju uzbudljiva iznenađenja.

Sudjelujete i vi! Dodajte svoju sliku ljubavi na veliku zagrebačku ljubavnu mapu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag