Obavijesti

News

Komentari 0

Super vježbenice 
za sve vaše super učenike su na mondo.hr

Super vježbenice 
za sve vaše super učenike su na mondo.hr
1

Uz motivirajuće i edukativne materijale će učenici puno lakše svladati gradivo, a zadaću će obožavati. Ruka će stalno biti u zraku, a glavice će raditi punom parom

VIDEO

Opsežan nastavni program, svaki dan ispitivanja, ocjene i nova zadaća. Gradivo se djeci ponekad čini teško, koliko god se učitelji trudili na kreativan način olakšati im svladavanje lekcija.

Zato smo za naše najmlađe učenike pripremili super edukativne materijale u izdanju Profil Kletta uz koje im zadaća više nikad neće biti problem. Na mondo.hr potražite radne bilježnice, zabavne i motivirajuće vježbenice, kreativne ispite znanja te slikovite atlase s kojima je tako lako uključiti moždane vijuge i s kojima učenje postaje prava zabava. Idući dan klinci će se prvi javiti za rješavanje zadataka na ploči, a na pitanja učiteljica ruka će im stalno biti u zraku. Mondo.hr je mislio na sve. Vježbenice za najmlađe prepune su ilustracija kako bi djeca od prvog do četvrtog razreda puno lakše zapamtila nove pojmove i njihove odnose. Njima će se činiti da se igraju, a roditelji će znati koliko zapravo u tom trenutku uče i koriste svoje mudre glavice.

- Poveži crtom sliku životinje s načinom na koji se ona kreće - jedan je od zadataka u radnoj bilježnici Veseli boravak u izdanju Profil Kletta za produljeni boravak za prvi razred osnovne škole. Uz zbirku zadataka, Matematika je laka za četvrti razred osnovne škole. Djeca će množiti i dijeliti do milijun bez ikakvog problema. Posebno su zanimljivi listići sa zadacima iz Prirode i društva jer potiču kreativnost učenika i samostalnost u rješavanju, a istodobno su vezani za gradivo koje su obrađivali u školi. No ponuda na mondo.hr tu se ne zaustavlja. 

Kupnja udžbenika za novu školsku godinu je tako laka - bez gužvi u knjižarama i čekanja u redovima udžbenike možete kupiti brže nego ikad, u samo nekoliko klikova mišem. Na mondo.hr trebate upisati naziv škole u koju ide vaše dijete i razred, a mondo.hr će izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koji će mu biti potrebni prema sužbenom popisu škole. Odabrane udžbenike treba ubaciti u košaricu i kupnja je gotova. Sve će stići na adresu koju navedete, i to besplatno u terminu koji sami odaberete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Besplatna dostava vrijedi za narudžbe udžbenika za 300 kuna ili više, a inače se naplaćuje 19,90 kuna. Sve informacije su na mondo.hr ili nazovite besplatni broj 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1