Obavijesti

News

Komentari 185

Sveprisutni: "Ja sam čitatelj reporter s više od 100 fotki"

Sveprisutni: "Ja sam čitatelj reporter s više od 100 fotki"
1

Kada je pokrenuta revolucionarna ideja sa sudjelovanjem čitatelja u kreiranju sadržaja, to me zauvijek ‘zacementiralo’ uz 24sata, kaže čitatelj Marinko Agić

VIDEO

Kada je pokrenuta revolucionarna ideja sa sudjelovanjem čitatelja u kreiranju sadržaja, to me zauvijek ‘zacementiralo’ uz 24sata te sam sa veseljem čitao svaki broj i iščekivao fotografije koje su zabilježili ‘čitatelji reporteri’!

Kako su u to vrijeme mobiteli s kamerama postajali sve bolji, te su bili moja velika strast, odlučio sam probati ih iskoristiti i za tako nešto.

I tako, jedno jutro dok sam ispijao prvu jutarnju kavu prije posla i čitao 24sata, pojavio se stari Ford Escort, doslovce do krova ispunjen kruhom, a samo je vozačevo sjedalo bilo slobodno. Uzeo sam svoj Sony Ericsson K800 i okinuo fotografiju. Već sljedeći dan s objavom moje fotografije dobio sam i novčanu nagradu i tako je sve krenulo...

U ovih 10 godina što u novinama, što na portalu 24sata.hr, objavljeno je stotinjak mojih fotografija, gdje sam pokrio gotovo sve moguće vrste događaja - od prometnih nesreća, izlijetanja tramvaja iz tračnica, velikog požara Sjemeništa na Kaptolu, puknutih hidranata, papige Pere koja se slobodno šetala Dolcem, pljačke zlatarne, smiješnih fotografija s tramvajskih stanica, fotografije predsjednika Josipovića prvog dana mandata, političara i ostalih javnih ličnosti u raznoraznim situacijama (kuhanje na javnim mjestima bivše premijerke Jadranke Kosor ili ministra Siniše Hajdaš Dončića), posjeta japanske princeze Dolcu...

Sama ideja da je i pozitivna i negativna vijest potkrijepljena fotografijom čitatelja oduševljava me i dandanas, jer vjerujem da je svim čitateljima draže pročitati zanimljivu vijest s fotografijom nego samo šturo izvješće policije ili Hitne pomoći. Ta me spoznaja i dalje veže uz najbolje dnevne novine u Hrvata, naš i vaš list 24sata!

Stoga vam želim još mnogo, mnogo godina uspješnog novinarstva i, naravno, još mnogo godina druženja s čitateljima reporterima. Trudit ću se zadržati status najčitanijeg čitatelja reportera na vašim stranicama. 

Vaš Marinko Agić

Čestitke čitatelja

"Vi ste kao vino, što stariji, to bolji"

Kad sam prije 10 godina vidio reklamu da izlaze 24sata, mislio sam da su to još jedne prosječne dnevne novine. Međutim, jako sam se prevario. Jer kad sam ih primio u ruke nisam mogao vjerovati da postoje tako supernovine. Svako jutro, bila kiša ili snijeg, išao sam ranom zorom biciklom u trgovinu po svoj primjerak. Sad sam pretplatnik, a srećom samo ujutro napravim par koraka do sandučića. Vi ste kao vino, što stariji to bolji. Zato vam želim da se družimo još puno godina. Puno pohvala i za Express, Skuhatćute i Zabavnik.

Josip Cerjan, Maruševec

"24sata, sretan vam deseti rođendan u pjesmici"     

Svanuo je i taj dan

Rođendan 10. razuzdan

Eto tebe dalje s nama

To napisa jedna mama

Ana njoj je lijepo ime

Napokon je sretna svime

Ana, Vinkovci

"Uz vas mi ništa nije teško jer govorite istinu"

Novine sam već bio prestao čitati kad su se prije 10 godina pojavila 24sata. Oduševljavate me iz dana u dan zato jer ste iskreni i otvoreni, a političarima govorite što ih ide. Samo tako naprijed!

Miro, Varaždin

"Otvorili ste portal za sve komentatore i to vam je uspjeh"     

Privukli ste me na portal jer mogu sudjelovati u brojnim raspravama. Administratori su vam nekad strogi, ali i trebaju biti jer je govor mržnje u bilo kojem obliku nedopustiv. Čestitam na milijun fanova na fejsu.

Andrija, Split


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa