Obavijesti

News

Komentari 46

Svi su mislili da je izgorjela u požaru, a ubila ju je prijateljica

Svi su mislili da je izgorjela u požaru, a ubila ju je prijateljica
3

Marini Savić (34) iz Zaječara u Srbiji određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je kuhinjskim nožem prošlog tjedna ubila svoju blisku prijateljicu i susjedu Mirjanu Kostić (49)

VIDEO

Marini Savić (34) iz Zaječara u Srbiji određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je kuhinjskim nožem prošlog tjedna ubila svoju blisku prijateljicu i susjedu Mirjanu Kostić (49), a potom podmetnula požar kako bi zavarala policiju. 

- Svi su mislili da je izgorjela u požaru, jer od opeklina nije bilo moguće vidjeti njenu kožu, pa ni ubode od noža. Međutim, napravljena je obdukcija i tada je otkriveno da je Mirjana zapravo ubodena čak 30 puta - kaže izvor "Blica".

Policija je obavila razgovore s prijateljima, poznanicima i susjedima ubijene žene. Tada su vidjeli i da susjed, koji živi stan preko puta Mirjane, ispred vrata ima kamere za video nadzor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On im je odmah dao snimke s kamera i na njima su vidjeli kako Marina Savić neposredno prije požara izlazi iz stana stradale žene.

Policija vjeruje kako je Marina Mirjanu naganjala po stanu i ubadala nožem, jer su ubodi nastali pod mnogo različitih kuteva. U obdukciji je otkriveno i kako je Mirjana još bila živa kada je počeo požar, no nije se više bila u stanju kretati zbog brojnih ubodnih ozljeda.

Savić je prvo zanijekala da ima veze s požarom, no nakon što su joj rekli kako su na tijelu ubijene otkrili 30 uboda nožem, priznala je zločin. Međutim, kaže da nije podmetnula požar. Tvrdi da je u borbi s Mirjanom iz peći na drva ispao žar koji je pao na tepih, te da je vatra na taj način buknula u stanu nakon što je ona otišla iz njega.

Mirjana Kostić još uvijek je bila živa kada su stigli vatrogasci. Liječnici su se za njen život borili 30 minuta, nakon čega je nesretna žena preminula jer je 80 posto njenog tijela bilo prekriveno opeklinama.

Prema prvoj verziji, Mirjana je Marini bila dužna 300 eura koje nije htjela vratiti, zbog čega je došlo do svađe sa kobnim završetkom. Prema drugoj verziji, Mirjana je nedavno prodala garsonijeru, a Marina ju je tražila da joj posudi novac za privatnu firmu koja posluje s gubitkom. Mirjana joj je navodno odbila posuditi novac, nakon čega su uslijedili verbalni pa fizički sukob.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag