Obavijesti

News

Komentari 225

Tajna zagorskih brega: ‘Ubila ga je ljubav prema udanoj ženi’

Tajna zagorskih brega: ‘Ubila ga je ljubav prema udanoj ženi’
3

TRAJE ISTRAGA Dražen (31) izgorio je u autu u dvorištu žene s kojom je, navodno, bio u vezi. Ona tvrdi da ga nije poznavala, shrvani otac preminulog joj je i zaprijetio

VIDEO

Ubila ga je ljubav, kako god. Ona ga je iskoristila i odbacila. Bio je ludo zaljubljen. Jel’ se zbog nesretne ljubavi zapalio ili ga je iz osvete netko ubio, još ne znamo, pričaju nam rodbina i prijatelji preminulog Dražena Kadoića (31) iz Donje Batine.

Dražen je prije osam dana izgorio u svojem automobilu. I auto i njega progutala je vatra u dvorištu njegove nesuđene ljubavi u Donjoj Šemnici. No njegova ljubav nije bila slobodna žena. Ima supruga pred čijim očima je Dražen izgorio.


- Pričal nam je o njoj, stalno ju je spominjal, govoril da ima krasnu djevojku, da je voli. Stalno je bil na telefonu, slal joj poruke, kupoval poklone. Obećal je i da bu nas upoznal s njom samo kad ona riješi neke probleme. Mi nismo znali da su ti problemi bili muž i dijete - priča nam bliža rodbina.

Zaljubljeni Zagorec prek brega je te nedjelje iz Donje Batine kraj Konjščine otišao u Donju Šemnicu kraj Krapine. Nitko, pa ni policija, zasad ne znaju istinu. Vatrogasci su po dojavi otišli gasiti požar na automobilu, no Draženu više nitko nije mogao pomoći.

- Trošila mu je novce, pa svaki drugi dan je rekel da joj mora kupiti poklon. Na kraju su se posvadili oko nekog skupog šešira za koji on nije imal dosta penez. Nije joj ga mogel kupiti, pa se ona naljutila i ostavila ga. Ali on nije odustajal - ispričala nam je Draženova rođaka. Fatalna Zagorka, pak, tvrdi da Dražena nije ni poznavala. Tako je i policiji rekla da nema pojma tko je taj čovjek.



Osim obdukcije, čeka se i nalaz vještačenja auta, ali i telefonskih poziva između Dražena, njegove bliske prijateljice i njezina supruga.

Iako je vjerojatno riječ o samoubojstvu, zasad se ne isključuje ni moguće ubojstvo. Otac Alojz i majka Ljubica su shrvani. Otac u svojoj boli nije mogao izdržati, pa je nazvao nesuđenu snahu te joj zaprijetio da će i ona gorjeti. Policija ga je privela, ali su ga pustili jer državno odvjetništvo nije zatražilo istražni zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca