Obavijesti

News

Komentari 222

Tata ubojice: Moj Senad (24) se drogirao, pušio je Galaxy...

Tata ubojice: Moj Senad (24) se drogirao, pušio je Galaxy...
10

Senad Oršuš (24) u četvrtak u Piškorovcu bez povoda je Milki Remenar (60) prislonio pištolj na zatiljak i zapucao. Jadna žena došla je prodati proizvode sa svog OPG-a

VIDEO

U Domašincu, mjestu ubijene Milke Remenar (60), vlada tišina i mještani nevoljko pričaju o ovom tragičnom događaju koji je zadesio obitelj Remenar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:34

Ubio ju je u četvrtak oko 16.20 sati bez ikakvog povoda otac petero djece Senad Oršuš (24) u kući poznanika u Piškorovcu, gdje je jadna žena došla prodavati svoje proizvode koje je proizvodila na vlastitom OPG-u.

U Domašincu o ubijenoj imaju samo riječi hvale.

- Bila je vrlo vrijedna, obilazila je sela i prodavala svoje proizvode. Živjela je u obiteljskoj kući s invalidnom kćeri kojoj je pomagala u odgoju njezine kćeri, odnosno svoje unuke. Ima supruga koji radi u Austriji i još jednu kćer koja studira u Grazu. Treća kći je udana i s obitelji živi u istome mjestu. Svi smo šokirani - rekla je jedna od susjeda ubijene.

I ubojica je iz istoga mjesta kao i ubijena, ali nitko ne zna za njegove motive, osim da je bio alkoholiziran i najvjerojatnije pod utjecajem droga. Izjavio je to i njegov otac Damir.

- Rekao je da je nije namjerno ubio. Mislim da nije bio svjestan što je napravio. Prije nekoliko godina počeo je uzimati onu drogu Galaxy - rekao je Senadov otac Damir aludirajući na sintetski kanabinoid koji se miješa s duhanom i puši kao “joint”.

Damir tvrdi da nije znao da njegov sin ima pištolj, kao ni da ga je nosio i bahatio se njime tog cijelog dana. Milku, koja je došla prodavati jaja, ubio je u kući u nazočnosti još petero ljudi. Nitko drugi nije ozlijeđen. Policija je utvrdila da je pištolj posjedovao nezakonito.

Senada su uhitili te je jučerašnji dan proveo u policijskoj postaji Prelog.

O osvježivačima zraka koji izazivaju osjećaj napušenosti sličan marihuani i mogu se legalno kupiti pisali smo prije dvije godine. Dječak (15) preminuo je u Zagrebu nakon pušenja “jointa”. Dva mjeseca kasnije u bolnici je završilo dvoje maturanata osječke gimnazije.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa