Obavijesti

News

Komentari 60

Užasni prizori na autocesti: U nesreći poginulo dvoje i dijete

Užasni prizori na autocesti: U nesreći poginulo dvoje i dijete
1

SRBIJA: U putničkom automobilu Passat bilo je čak 12 migranata iz Sirije, Afganistana i Iraka, a vozač koji ih je ilegalno prevozio prema Beogradu pobjegao je s mjesta nesreće

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti Niš-Beograd rano u četvrtak poginulo je dvoje odraslih i jedno dijete, a desetero ljudi je ozlijeđeno, javila je Radiotelevizija Srbije (RTS).

U putničkom automobilu Passat, bilo je čak 12 migranata iz Sirije, Afganistana i Iraka, a vozač koji ih je ilegalno prevozio prema Beogradu, pobjegao je s mjesta nesreće i o njemu za sada nije poznato više podataka.

Nesreća se dogodila oko 3,40 sati kod sela Draževac, sjeverno od Niša, kad se, zbog prebrze vožnje, prevrnuo pretovareni automobil u kojem su migranti krijumčareni.

Nekoliko ozlijeđenih migranata je životno ugroženo, a jednom pacijentu amputirane su obje noge, potvrdio je  za RTS direktor Urgentnog centra u Nišu Miodrag Lazić.

Interveniralo je čak osam ekipa hitne pomoći iz Aleksinca i Niša, a zbog ove nesreće promet na autocesti Niš-Beograd u smjeru prema Beogradu bio je zaustavljen dulje od sat i pol vremena.

Jedan od ozlijeđenih migranata iz Iraka izjavio je za RTS kako su putnici u automobilu bili uplašeni i vozača, koji je bio pijan, upozoravali su i molili da vozi sporije.

Za sada nema više detalja o cijelom incidentu, jesu li migranti krijumčareni s juga Srbije ili s istoka, iz pravca Bugarske, te  je li vozač državljanin Srbije ili neke od susjednih država.

Slična prometna nesreća dogodila se na jugu Srbije i koncem veljače 2015. kada su ozlijeđene 42 osobe. U prenapučenom kombiju tada su krijumčarena 54 ilegalna migranta, a kombi se prevrnuo na autocesti kod Leskovca.

U prihvatnim centrima u Srbiji, prema službenim podacima s početka prosinca, boravi oko 5.600 migranata i izbjeglica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca