Obavijesti

News

Komentari 241

Thompson za 15 milijuna kuna prodaje penthouse u Zagrebu

Thompson za 15 milijuna kuna prodaje penthouse u Zagrebu
7

NEMA KRIZE Veliki stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna. Opteretio ga je hipotekom koja je s kamatama 11,700.000 kuna

VIDEO

Penthouse Marka Perkovića Thompsona (49) ponovno je oglašen za prodaju. Pjevač za dvoetažni stan od 683.24 kvadrata traži 14.967.900 kuna. Oko 400 kvadrata iznosi površina stana, a ostalo su terasa i garaža.


- Nemam pojma o ponovnom oglašavanju stana. Ne brinem se o njegovim privatnim nego profesionalnim stvarima. Ja sam mu menadžer, što znači da se brinem o njegovoj karijeri – rekao je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.



Luksuzni stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna. Opteretio ga je hipotekom koja je s kamatama 11,700.000 kuna. Pjevač je dosta uložio u stan i zato ga prodaje za višu cijenu od one za koju ga je kupio. Prvi put ga je pokušao prodati 2011., za istu cijenu koju traži i danas. Iako ne živi u njemu, pjevač i dalje ulaže u stan. Bez obzira na to hoće li ga uspjeti prodati, stalno ulaže u njegovo uređenje. Tako je nakon prvog oglašavanja preuredio balkon i terasu, koja se proteže cijelom dužinom zgrade. Tad je rekao da mu se ne žuri s prodajom pa može čekati kupca koji je spreman izdvojiti pozamašan iznos. Thompsonov penthouse nalazi se na osmom i devetom katu i ima izravan lift u stan. U cijenu su uključena i četiri garažna mjesta. Na donjoj etaži su kuhinja, pet spavaćih soba, četiri kupaonice, terasa i dnevni boravak. Thompson ga je uredio tako da su na policima u dnevnom boravku skulputure svetaca i raspelo, a na zidu dominira ilustracija velikog mača koji je predstavio Thompson na posljednjoj turneji “Bilo jednom u Hrvatskoj”. U spavaćoj sobi također su istaknute slike Gospe. Stan ima dvije telefonske linije, brojila za plin, grijanje i vodu.

Marko Perković i supruga Sandra imaju petero djece, Petra Šimuna (13), Antu Mihaela (11), Divu Mariju (10) te šestogodišnje blizanke Katarinu i Cvitu.

Djeca nisu žalila što su roditelji odlučili prodati stan u kojemu je svatko od njih imao lijepo uređenu sobu. Preseljenje u Split najbolje su podnijele djevojčice jer su blizanke krenule u vrtić u Splitu, a Diva u školu.

Mijenjali su kuću za stan


Dječacima je bilo malo teže jer su u Zagrebu već išli u školu i imali puno prijatelja. Ipak, roditelji su ih upisali na razne izvanškolske aktivnosti, pa su se i oni brzo uklopili. Pjevač je često isticao kako želi živjeti u manjem gradu od Zagreba te biti bliže rodnim Čavoglavama. Split smatra puno mirnijim gradom, u kojemu je lakše podizati petero djece. Nadao se da će penthouse prodati do ljeta 2012. Želio je da mu iste jeseni djeca krenu u Splitu u školu.

Sedmeročlana obitelj sad živi u trosobnom stanu na splitskom Žnjanu, za koji su mijenjali kuću na zagrebačkom Vrhovcu.

Želi i igre s djecom u bazenu

Dok su živjeli u penthouseu, u splitski su stan dolazili samo na ljetovanje. Sad ne skrivaju da im je stan premali i da se spotiču o školske knjige i igračke. Namjeravaju se strpjeti jer na gradilištu u blizini iste splitske četvrti grade kuću. Thompson želi da bude prostrana, s kaminom, velikim dvorištem i bazenom. Njegova djeca, ne skriva, uživaju u plivanju i kupanju, pa mu je novi dom bez bazena nezamisliv. Diva i dečki i inače ga uvijek zovu da s njima daleko pliva ili da igraju picigin, a blizanke bi se stalno nosale. Pjevač ih stavi na napuhani madrac pa ih vuče po plićaku, legnu jedna na drugu pa tako naprave vlakić. Thompson svaki slobodni trenutak provodi s obitelji. Najdraža su mu ljetovanja i igre u plićaku.

- Divni su mi ti dani koje provodim s djecom. Kćeri hrane ribice i grade kule u pijesku, a dečki su skloniji akrobacijama. Vole ploviti, skakati s broda i daleko plivati, a najsretniji su kad sam i ja s njima u moru - kaže Thompson.

Pazio je na svaki detalj


Djeci ispunjava sve želje i priznaje da je popustljiviji od supruge. Često je na putu, pa im voli ugoditi kada dođe doma. Sandra se ne ljuti što im Marko popušta u svemu. Brižna je i naučila je djecu važnosti obiteljskih okupljanja. Posebice za razne blagdane poput Božića, Uskrsa. Marko ne skriva koliko se raznježi dok, primjerice, gleda svoje mališane kako kite bor i pjevaju božićne pjesme. Roditeljima svakog Božića crtaju čestitke s lijepim željama.

- Svih petero ozbiljno shvaćaju važnost Božića i jako se trude. Crtaju gotovo tri sata, a svaki napiše i neku kratku poruku. Uvijek me to dirne jer su još mali, posebice blizanke, a uvijek nam požele nešto divno i toplo, iskreno - rekao je Thompson. Pjevač svako malo s obitelji dođe u Zagreb jer im, posebice dječacima, nedostaju rodni grad i prijatelji. Tad Thompson obiđe i penthouse te razgleda treba li što popraviti. Susjedi tu zgradu nazivaju zgradom slavnih jer, osim Thompsona, tu su stan kupili bivši supružnici Goran i Tatjana Ivanišević. Bivši tenisač stan je, kao i Thompson, kupio u roh-bau izvedbi, ali ga nikad nije dovršio niti tamo živio. A pjevač je pri uređenju stana pazio na svaki detalj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...