Obavijesti

News

Komentari 59

Tinejdžerka monstrum: Sredila da dečka ubiju, polome i zapale

Tinejdžerka monstrum: Sredila da dečka ubiju, polome i zapale
1

Amber Wright (15) osuđena je na doživotni zatvor. Bivšeg dečka namamila u klopku koja ga je stajala života. Brutalno su ga ubili, polomili mu kosti i zapalili

VIDEO

Amber Wright osuđena je za jedan od najužasnijih zločina koji je jedna mlada osoba ikad počinila u Americi. Svog bivšeg dečka Seatha Jacksona (15) namamila je u klopku koja ga je stajala života. 

Mladića je pretuklo pet osoba, u njega su ispalili tri metka, a njegovo tijelo potom izlomili i zapalili. 

Svoju vezu s Amber Seath je započeo 2011. godine. Upoznali su se preko Facebooka, ali ljubav je trajala vrlo kratko. Prekinuli su, a Amber je za ljubavni brodolom krivila Seatha i njegovu navodnu nevjeru, piše Mirror

Namamili ga u kamp kućicu

Amber je nakon toga ušla u vezu s novim dečkom - Michaelom, ali Seath joj je spočitavao da on nije dovoljno dobar za nju. To je kod Michaela razvilo bijest i spremnost na najgore. 

Nakon dugog nagovaranja da se nađu i "sve raščiste", Seath je pristao na brojne Amberine pozive iako su mu prijatelji govorilo da im je u cijeloj priči nešto sumnjivo. 

Te noći u travnju 2011. Seath je došao do kamp kuće u kojoj je živjela tada osamnaestogodišnja Amberina prijateljica. Zaskočili su ga čim je prešao prag. U napadu su sudjelovali Amber, Michael, Amberin polubrat Kyle Hooper, tada sedamnaestogodišnjak i Justin Soto koji je u tom periodu imao dvadeset godina.

Amber i Charlie navodno su stajale dok su njih trojica udarali Seatha drvenim predmetima po glavi i tijelu. Michael je brzo potom pucao u Seatha, ali ga nije uspio ubiti. 

Zapalili ga i spremili u kantice s bojom

Ozlijeđeni Seath pokušao je pobjeći, ali su ga zaustavili, a Michael je u njega ispalio još jedan metak. Potom su ga ubacili u kadu i dokrajčili trećim metkom. 

Razularenim tinejdžerima to nije bilo dosta. Slomili su Seathova koljena kako bi njegovo tijelo lakše stavili u vreću za spavanje. Iznijeli su ga u dvorište i zapaili.

Seathov pepeo ubacili su u kantice boje i bacili ih u obližnju tvornicu, a tragove su pokušali prikriti izbjeljivačem

Nakon što je jedan od tinejdžera priznao majci da je sudjelovao u zločinu, policija je složila mozaik. Četvero je mladih, uključujući i Amber, osuđeno na doživotno robiju, a glavni napadač Michael Bargo i na smrtnu kaznu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa