Obavijesti

News

Komentari 112

Tko je prva dama Srbije? Vučić svoju Tamaru čuva od javnosti

Tko je prva dama Srbije? Vučić svoju Tamaru čuva od javnosti
5

Prije dva tjedna Tamara Vučić rodila je sina, ali o prvoj dami Srbije zna se jako malo. U braku su od 2013. godine, a prije tri godine pogodila ih je teška tragedija

VIDEO

Aleksandar Vučić, novi predsjednik Srbije, rijetko svoj privatni život iznosi pred oči javnosti. Posljednjih su se mjeseci tako mnogi pitali tko je Tamara, prva dama Srbije, koja je Vučiću prije dva tjedna rodila sina. A onda je ona, kako to i priliči, ponosno stala uz njega na jučerašnjoj inauguraciji.

Serbia

Pojavila se u elegantnoj, dugačkoj bijeloj haljini koja je neodoljivo podsjećala na onu koju je na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa nosila njegova Melania. Iako su materijali tih dviju haljina zapravo različiti, mnogi su komentirali kako je Tamara zapravo kopirala haljinu prve dame SAD-a.

Tom joj je prilikom Kolinda Grabar Kitarović uručila i poklon zapakiran u malu crvenu kutijicu. Doznaje se da joj je poklonila privjesak s likom Marije i malog Isusa i natpisom Majka Božja od Kamenitih vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serbia

No tko je zapravo Tamara Vučić, rođena Đukanović? O njoj se ne zna puno, osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine. Rođena je u Beogradu 1981. godine gdje je završila osnovnu i srednju školu, a diplomirala na Fakultetu političkih znanosti.

Srpski mediji pišu da je od 2010. godine radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje. Zanimljivo je da se nije uključivala u suprugovu kampanju jer voli živjeti mirnim i povučenim životom. Javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kad se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na Belom dvoru gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara je Vučićeva druga žena i prije tri godine pogodila ih je teška obiteljska tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Njezino je srce iznenada prestalo kucati, a drugi detalji o toj tragediji javnosti nisu poznati.

Inače, prije Tamare Vučić je bio u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag