Obavijesti

News

Komentari 30

Trump kaže da je FBI u istrazi o Clinton pogodio "zlatnu žilu"

Trump kaže da je FBI u istrazi o Clinton pogodio "zlatnu žilu"
1

Na predizbornom skupu u Grand Rapidsu u Michiganu, Trump je rekao kako se nada da će FBI pronaći 33.000 izbrisanih poruka demokratske kandidatkinje za Bijelu kuću

VIDEO

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump izjavio je u ponedjeljak kako smatra da je FBI možda pogodio "zlatnu žilu" e-mailova Hillary Clinton, prenosi BBC.

Na predizbornom skupu u Grand Rapidsu u Michiganu, Trump je rekao kako se nada da će FBI pronaći 33.000 izbrisanih poruka demokratske kandidatkinje za Bijelu kuću.

FBI istražuje nove Clintonine e-mailove koji bi mogli biti povezani s istragom o njezinu korištenju privatne elektroničke pošte dok je bila na čelu State Departmenta.

Bijela kuća objavila je da "neće ni braniti niti kritizirati" odluku FBI-ja da ponovno otvori istragu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

FBI je dobio nalog da pretraži e-mail poruke bliske Clintonine suradnice, Hume Abedin. Poruke su pronađene na prijenosnom računalu njezina supruga, bivšeg kongresnika Anthonyja Weinera.

Pretražiti treba navodno 650.000 poruka, ali nije jasno tko ih je poslao ili primio niti o čemu se u njima radilo.

"Hvala, Huma", rekao je Trump. "Hvala, Huma. Dobro si to odradila, Huma. Hvala, Anthony Weiner."

Bijela kuća kazala je također kako ne sumnja da je direktor FBI-ja James Comey otvaranjem istrage pokušao neizravno utjecati na izbore.

Obamin glasnogovornik rekao je da je Comey "čestit čovjek, čovjek s karakterom i od principa koji ima jako težak posao."

Napomenuo je ipak da postoje norme koje ograničavaju "raspravljanje u javnosti o činjenicima koje se prikupljaju u kontekstu" istraga koje su u tijeku. "Predsjednik smatra da je važno da se te norme, tradicije i smjernice poštuje."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.