Obavijesti

News

Komentari 99

Žrtva obračuna? Uhvatili su dvojicu ubojica omiljenog Ivana

Žrtva obračuna? Uhvatili su dvojicu ubojica omiljenog Ivana
3

Još se ne zna je li ubijeni Ivan Zidarević slučajna žrtva obračuna dviju sukobljenih strana ili je ubijen s namjerom. Život je izgubio u tučnjavi u Belajskim Poljicama

VIDEO

Zbog opasnosti od bijega, uništenja dokaza i ponavljanja kaznenog djela određen je istražni zatvor Alenu K. (27) i Marku B. (28), osumnjičenicima za ubojstvo Ivana Zidarevića (50) u utorak u kafiću Boom u Belajskim Poljicama.

Oni su tijekom četvrtka ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Prilikom privođenja obojica su od fotoreportera skrivali lice. Ubojstvu Ivana Zidarevića iz Belaja prethodio je sukob sukobljenih strana pripadnika romske zajednice u kafiću Boom, gdje je tijekom masovne tučnjave ubijen nesretni muškarac. Provedenom istragom je utvrđeno da su dva osumnjičenika u kafiću rukama i nogama izudarala Ivana po tijelu, zadavši mu više ozljeda od kojih je preminuo. Nakon ubojstva svi sudionici tučnjave su pobjegli, a Ivanovo beživotno tijelo ostalo je ležati na parkiralištu ispred kafića.

- Postoji osnovana sumnja da su dvojica osumnjičenika, u cilju da ga usmrte, fizički napali I. Z. te ga izudarali rukama i nogama po tijelu uslijed čega je oštećenik zadobio više ozljeda od kojih je preminuo - izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo. 

Motiv ubojstva nije poznat

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još nije jasno je li ubijeni Ivan slučajna žrtva obračuna sukobljenih strana ili su ga osumnjičenici iz zasad nepoznatog motiva nasmrt pretukli, izravnom namjerom. Ivan je živio skromno s godinu dana mlađim bratom i preživljavali su od njegove socijalne pomoći, iako su obojica hrvatski branitelji. 

Mještani kažu da je Ivan bio dobar i vrijedan čovjek te da ni s kim nije bio u sukobu. Jesenas je iz skloništa za životinje zbrinuo psa, o kojem se rado brinuo i svakodnevno ga vodio u šetnju. Kobnog utorka je na svom biciklu otišao do lokalnoga kafića, iz kojeg se više nije vratio. 

Ivana su u petak pokopali na groblju sv. Doroteja u Logorištu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović