Obavijesti

News

Komentari 7

U moru pokraj otočića Lukar našao tijelo vozača jet-skija

Iznajmljivač skutera pronašao je skuter nasukan na otočiću Lukar. Dok je teglio skuter, na 500 m od otočića Lukar pronašao je tijelo Čeha.

VIDEO

Skuter bez vozača vrtio se morem  između otočića Lukar i paškog mjesta Šimuni. Oko 16.15 sati u četvrtak vidio ga je stranac R.J. i obavijestio nadležne. Lučka kapetanija Zadar je preko  Lučke ispostave na Pagu nazvala D.Č.,  iznajmljivača jet skija na tom području. Objasnili su mu gdje mu je morski skuter, a on je krenuo po njega  prema poziciji napuštenog  plovila koju su mu dali. Našao ga je i javio  Središnjici za koordinaciju traganja i spašavanja na moru pa su mu kazali da uzme skuter u tegalj do kampa Šimuni. 

- No tijekom kratke plovidbe prema kampu, u moru je uočio da pluta tijelo muškarca te su na poziciju odmah isplovili službenici zadarske Kapetanije. O pronalasku je obaviještena i Pomorska policija Zadar. Dolaskom na poziciju utvrđena je smrt pronađenog utopljenika, a pretragom okolnog područja nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na  sudar ili kontakt sa drugim plovilom, niti su pronađeni drugi sudionici nesreće ili smrtno stradali - priopćio je David Radas iz ministarstva mora. Kaže da su svi podaci o pronađenom mrtvom tijelu u daljnjoj  istražnoj nadležnosti zadarske policijske uprave. Oni su utvrdili da je utopljenik 56-godišnji Poljak. 

 - Jučer oko 17 sati u moru kod Šimuna na otoku Pagu pronađeno je tijelo 56-godišnjeg poljskog državljana, a u blizini i skuter koji je plutao na moru. U tijeku je istraživanje svih okolnosti ovog događaja - kaže Nikolina Bačić, zamjenica glasnogovornika zadarske policije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a