Obavijesti

News

Komentari 124

U ponedjeljak uz 24sata kupite molitvenik za duše pokojnika

Misli za vječnost: Za dan Svih svetih od ponedjeljka na kioscima potražite molitveni priručnik 'Za duše naših pokojnika' koji nudi prigodne litanije, krunice i druge molitve

VIDEO

Za samo šest kuna uz 24sata u molitveniku pronađite smisao u simbolima vezanima uz smrt ili pronađite spokoj moleći za one koji su već otišli.

Molitveni priručnik "Za duše naših pokojnika" praktičnim vjernicima nudi prigodne litanije, krunice, ali i druge molitve. Otkriva što znače simboli svijeća i cvijeća koje ostavljamo na posljednjem počivalištu preminulih, a nudi i savjete o tome kako prevladati tugu ili strah od odlaska. Objašnjava zašto je u katoličkom svijetu smrt samo privremeni rastanak, a konačni cilj i težnja svakog vjernika doći u naručje Boga. 

Prema nauku Katoličke crkve, neke duše privremeno ostaju u čistilištu, mjestu gdje su udaljene od Boga. Zbog toga pate i muče se, a upravo su molitve i dobra djela živih učinkovite u ublažavanju tih muka. Molitvama se može osigurati i potpuni oprost grijeha namijenjen isključivo za pokojne. Doznajte zašto je važno da blagdan Svih svetih ne zovemo Danom mrtvih i tko su zapravo sveti ljudi čiji blagdan obilježavamo. Količine ovog priručnika o besmrtnoj duši i njezinu životu na drugom svijetu su ograničene.

Mrtvima molitve znače više od raskoši aranžmana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon blagdana Svih svetih još će kratko trajati šarenilo cvijeća i svijeća na groblju. Mnogi ističu kako je našim najmilijima kojih više nema sjećanje na njih i molitva kojom ih častimo veća vrijednost od novca ostavljenog za prolazne ukrase.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)