Obavijesti

News

Komentari 239

Ubio oca i otišao na piće: 'Tin je bio slobodniji, iznad ostalih'

Ubio oca i otišao na piće: 'Tin je bio slobodniji, iznad ostalih'
34

U svom društvu je bio malo ‘iznad’, bio je sin jedinac, ali nitko nije mogao posumnjati u tako nešto, ma ništa nije navodilo na takvu suludu ideju, kažu susjedi ubijenog bračnog para...

VIDEO

Opsadno stanje na šibenskoj Mandalini trajalo je u nedjelju tijekom cijeog popodneva. Helikopteri, duge cijevi i cijela šibenska policija tragali su za Tinom Šunjergom (19).

POGLEDAJTE SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:34

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uhićen je mladić osumnjičen za smrt roditelja kod Šibenika! Reporter: Hrvoslav Pavić Više na http://bit.ly/2o6zeHH

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

Šibenska policija u nedjelju navečer je potvrdila da je 19-godišnji mladić osumnjičen za ubojstvo majke i oca, pripadnika specijalne policije, a nakon uhićenja u Tribunju mladić je priveden u Policijsku upravu šibensko-kninsku, gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog dvostrukog ubojstva.

Trojica mladića znali za krvavi zločin

Osim toga provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom 17-godišnjakom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela, priopćila je policija.

Tijelo oca našli u kući, a majku u automobilu

Sumnjiče ga da je još u subotu poslijepodne ubio svog oca (45) u kući u Čistoj Velikoj, nedaleko od Šibenika. Prema prvim informacijama, u njega je ispucao pet ili šest metaka. 

Otac je bio pripadnik Specijalne postrojbe u Splitu. Mladić je, navodno, nakon toga otišao s prijateljem na piće u Vodice.

Jučer oko 16.20 sati na području Čiste Velike u automobilu je pronađeno i tijelo 45-godišnje žene, supruge ubijenog policajca i majke osumnjičenog 19-godišnjaka.

U šibenskoj policiji su naglasili kako vatreno oružje kojim su počinjena oba teška ubojstva nije službeno oružje ubijenog 45-godišnjeg specijalca.

Tijelo splitskog specijalca pronašao otac

U nedjelju ujutro, mladićev djed došao je u obiteljsku kuću u Čisti Velikoj, no nikoga nije bilo unutra. Tražio ih je, a onda je u garaži našao beživotno tijelo svog ubijenog sina Marina

- Nikoga nije bilo u kući, dida je otišao vidjeti gdje su pa je u garaži pronašao mrtvog sina pokrivenog dekom. Tin je sinoć na benzinskoj postaji u Stankovcima utočio 400 kuna goriva u automobil i nestao - rekao nam je jučer sugovornik blizak obitelji. Djed je odmah zvao policiju koja je vrlo brzo stigla. Duge cijevi opkolile su mjesto, a panika se proširila sve do Šibenika. 

Policija je tijekom nedjelje blokirala cijelu šibensku četvrt Mandalina, jer su imali informaciju da se ubojica skriva u stanu svoje djevojke. No nakon dva sata policija se povukla. Upozorili su građane da traže crni Mercedes i postavili kontrole na izlazima s autoputa sve do Zagreba.

Potraga se nastavila, a tijekom cijelog poslijepodneva kružile su razne informacije. Jedna od njih bila je i da su našli majčin mobitel razbijen na autobusnom kolodvoru u Vodicama,kao i da je s mladićem cijelo vrijeme bio i njegov mlađi prijatelj (18). No te informacije policija nije potvrdila. Tina Šunjergu locirali su predvečer u Tribunju, gdje su ga nakon velike akcije i uhitili te priveli.

Povratnici iz Njemačke

U Čisti Velikoj su svi u šoku.     

- Otac je u bio specijalnoj policiji, povratnik iz Njemačke, pa iznad svega je volio svoju zemlju Hrvatsku, kao dijete se od 18 godina se vratio i borio za Hrvatsku - govori nam susjed Željko Škarić iz Čiste Velike.

Dodao je da je otac Marin volio Hrvatsku iznad svega, te svoju obitelj koja je, kako kaže bila izvanredna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Užas u zaleđu Šibenika: Mladić ubio svoga oca i majku Reporter: Hrvoslav Pavić

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

Sudjedi imaju samo riječi hvale za obitelj

- Nisu imali nekih problema, to su sve bili više mladenački hirovi, ma skroz normalno. Međutim, tako nešto, strašno nisam očekivao ni u snu. Kažem vam, jedna obitelj, skromna, fina i mama i tata i njihovi roditelji koji su u u Njemačkoj. Imam samo riječi hvale o njima kao o ljudima, kao o susjedima, rođacima - kaže susjed. Rekao je kako je Tin bio malo slobodniji.

- Bio je izražen, u svom društvu je bio malo ‘iznad’, bio je sin jedinac, ali nitko nije mogao posumnjati u tako nešto, ma ništa nije navodilo na takvu suludu ideju- zaključio je Škarić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Užas u zaleđu Šibenika: U kući pronašli tijelo specijalca (45) Reporter: Hrvoslav Pavić Više na http://bit.ly/2mDA01G

Posted by 24sata on Sunday, March 26, 2017

Učiteljica: Bio je odličan učenik, sjajno dijete

Njegova učiteljica iz škole za njega ima samo riječi hvale:

- Tin? Zaista? Pa on je bio zlatno dijete, predivno dijete. Imao je sve petice, bio je odličan učenik, sjajno dijete. Ne mogu vjerovati u to što sam čula. Pa on je zaista bio zlatno dijete, u potpunom šoku nam je kratko ispričala njegova učiteljica.

Uhitili ga u Tribunju nakon što su mu pucali u auto

Stanovnici Tribunja čuli su pucnjeve jučer malo prije 19 sati. To su, kažu, policajci pucali u gume automobila kojim im je Tin Šunjerga pokušao pobjeći. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili. On u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.     

Tražio ga je i helikopter

Zbog dvostukog ubojstva u Čistoj Velikoj, svi rodovi policije danas su bili na nogama, cijelo područje bilo je blokirano uz jake policijske snage naoružane dugim cijevima i opremljene pancirkama i šljemovima, a u potrazi je sudjelovao i helikopter koji je nadlijetao šire gradsko područje.  

U potrazi sudjelovali i građani  

Policija zahvaljuje građanima koji su se u nedjelju popodne nakon njihove dojave da tragaju za crnim Mercedesom E klase, šibenskih registracija ŠI 611 FR uključili u potragu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina