Obavijesti

News

Komentari 9

Umro pacijent koji je izgorio u krevetu psihijatrijske bolnice

Umro pacijent koji je izgorio u krevetu psihijatrijske bolnice
1

Trbara je umro sinoć na odjelu za intenzivnu njegu sveučilišnekliničke bolnice u Sarajevu gdje je bio prebačen nakon što mu je nagorjelo 50 posto tijela...

VIDEO

Nakon višednevne kome u Bosni i Hercegovini je umro psihički bolesnik Gabrijel Trbara nakon što je prije devet dana pod narazjašnjenim okolnostima zadobio opekline kada se zapalio krevet na kojemu je ležao na odjelu za neurologiju i psihijatriju županijske bolnice u Travniku.

Ovaj slučaj je u javnost dospio nakon što su njegovi roditelji ustvrdili kako je Trbara (33) zapaljen dok je bio čvrsto svezan s dva remena, nakon čega je otvorena i policijska istraga.

Trbara je umro sinoć na odjelu za intenzivnu njegu sveučilišnekliničke bolnice u Sarajevu gdje je bio prebačen nakon što mu je nagorjelo 50 posto tijela.

Dežurni tehničar s neuropsihijatrije prijavio je 19. travnja u 3:30 sati da se Trbara sam zapalio. S druge strane, obitelj Trbare tvrdi da je zapaljen i ostavljen da gori o čemu navodno svjedoči činjenica da je bio svezan s dva čvrsta remena na krevetu.

“Bolnica u Travniku i policija su očito htjeli ovaj slučaj zataškati”, rekao je otac Ilija Trbara.

Rekao je kako je sutradan nakon zapaljenja soba u kojoj je ležao njegov sin bila obojana, nestali su pokrivači i ležaj s kreveta, te njegova pidžama.

“Sve su to učinili prije bilo kakvog očevida. Sve pacijente iz te sobe su razmjestili po drugim sobama”, rekao je. Medicinski djelatnik koji je došao u pomoć također je zadobio tjelesne ozljede.

Otac Ilija Trbara je podnio kaznenu prijavu tužiteljstvu Srednjobosanske županije protiv djelatnika odjela neurologije i psihijatrijske bolnice u Travniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa