Obavijesti

Promo sadržaj

Uređenje kupaonice više ne predstavlja luksuz

Uređenje kupaonice više ne predstavlja luksuz
5

EMDE izložbeni prostor keramike i sanitarija u prodajnim centrima Profi baucentra u Zagrebu, Rijeci i Đakovu - mjesto bogate ponude proizvoda za uređenje kupaonica

Uređenje kupaonice je nekad bio značajan investicijski pothvat za kućanstvo, gotovo luksuz. U današnje vrijeme, bogata ponuda kupaonskih elemenata po povoljnim cijenama omogućava uređenje prekrasnih kupaonica uz neznatna ulaganja.

U kupaonici se opuštate od svakodnevnog stresa te bi trebala biti vaša oaza mira u kojoj bar nakratko zaboravite na ubrzani ritam života. Više nema opravdanja da imate neurednu kupaonicu, zastarjele kupaonske elemente, stare oštećene pločice.

Kupaonicu je potrebno pametno osmisliti. Bez obzira da li uređujete novu ili preuređujete staru, vrlo jednostavno je možete učiniti atraktivnom prostorijom koja će zablistati posebnim sjajem. Budući da su kupaonice prostorije koje koristimo svakodnevno, nikako ne biste smjeli umanjivati njihov značaj.

Ako uređujete kupaonicu, obavezno biste trebali posjetiti vama najbliži  prodajni centar Profi baucentra, osobito prodajne centre u Zagrebu, Rijeci i Đakovu u kojima Vam je na raspolaganju EMDE izložbeni prostor keramike i sanitarija. U prekrasnim izložbenim kupaonicama ćete pronaći inspiraciju za uređenje svoje oaze za opuštanje.  

Očekuje Vas bogata ponuda keramičkih i porculanskih pločica, sanitarija i kupaonskog namještaja. Bez obzira raspolažete li manjim budžetom ili želite urediti ekskluzivnu kupaonicu, na ovoj adresi vas očekuje bogata ponuda kupaonskih elemenata različitih cjenovnih razina. Na raspolaganju su vam i sanitarije, mješalice i kupaonski namještaj branda EMDE iza kojeg stoje kvalitetni proizvodi modernog dizajna koji osiguravaju odličan omjer cijene i kvalitete.

Keramika, porculan, prirodni kamen, mramor ili pak njegova vjerna imitacija u obliku keramičkih pločica…  na Vama je da birate i kombinirate prema želji. Odabirom čistih linija i skladnih boja, Vaša kupaonica će postati utočište za uživanje i odmor.

Pravilo modernog dizajna je jednostavnost… minimalistički detalji, praktičnost, udobnost, boje koje prostoru pružaju smirenost i opuštenost. Kupaonski namještaj je postao gotovo neophodan element kupaonice koji osigurava da vaša kupaonica ne bude pretrpana kozmetikom, ručnicima i raznim sitnicama.

Što Vam je činiti?

Kada donesete odluku o uređenju kupaonice, preostaje vam utvrditi okvirni budžet kojim raspolažete i uputiti se u prodajni centar Profi baucentra, osobito u prodajne centre u Zagrebu, Rijeci i Đakovu i njihove EMDE izložbene prostore keramike i sanitarija. Prodajno osoblje će vas rado savjetovati oko nedoumica i pomoći vam da odaberete kupaonske elemente u skladu s vašim željama i raspoloživim budžetom. Kupnjom u Profi baucentru ćete ostvariti uštede, a ako kupujete kompletnu kupaonicu, uštede će biti još značajnije.

Savjet

Odabir sanitarija i ostalih kupaonskih elemenata ovisi o veličini kupaonice, ali i o vašim estetskim mjerilima. Ako uređujete malu kupaonicu, preporuka je da izbjegavate pločice velikih formata jer njihova ljepota neće doći do izražaja. U manjim kupaonicama je značajna svaka ušteda prostora, stoga se preporučuje postavljanje ugradbenog vodokotlića, umivaonika koji je integriran u  kupaonski namještaj… na raspolaganju su uistinu brojna rješenja koja omogućavaju postizanje uštede prostora i uređenje prekrasnih, skladnih  kupaonica bez obzira na njihovu veličinu.

Kada uredite kupaonicu, preostaje Vam dodati završne detalje i uživati. Ukrasni sapun, svijećnjak ili plakat doprinijet će savršenom ugođaju prilikom opuštanja u kadi ili uživanja pod tušem.

Ako već niste posjetili  EMDE izložbeni prostor keramike i sanitarija u prodajnim centrima Profi baucentra u Zagrebu, Rijeci i Đakovu, preporučujemo da to svakako učinite što prije.  

www.profibaucentar.hr

Besplatni info telefon: 0800 8001

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.