Obavijesti

News

Komentari 66

Usmrtio je dvojicu iz koristi: Uhitili ubojicu (30) iz Sl. Broda

Usmrtio je dvojicu iz koristi: Uhitili ubojicu (30) iz Sl. Broda
8

Brođani mogu odahnuti. Nekoliko dana nakon što je hladnim oružjem brutalno ubio dvojicu muškaraca u njihovim kućama, policija je uhitila osumnjičenog za ubojstvo...

VIDEO

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje na dva ubojstva u Slavonskom Brodu. Policija sumnjiči 30-godišnjaka da je 21. na 22. listopada, u  kući, u Ulici Vatroslava Lisinskog, iz koristoljublja hladnim oružjem ubio 49-godišnjaka. 

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja, da je osumnjičeni 30-godišnjak, dana 24. listopada, oko podne, također hladnim oružjem iz koristoljublja (u obiteljskoj kući) ubio 80-godišnjaka u Reljkovićevoj ulici. 

Osumnjičeni 30-godišnjak je u 22 sata predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske na daljnje postupanje –priopćila je kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske.

Brođani bili uznemireni

Mrtvo tijelo Marinka Tomića iz Ulice V. Lisinskog u Sl. Brodu našli su u ponedjeljak nakon 15 sati. Ubijen je hladnim oružjem ravno u srce. Susjedi su ga zadnji put vidjeli tijekom vikenda kad je šetao psa. Samo šest sati kasnije policija je dobila novu dojavu, da je u obiteljskoj kući nađeno tijelo muškrca. Uputili su se u Reljkovićevu ulicu, također u Slavonskom Brodu. Tijelo djeda (80) bilo je “iskasapljeno” također hladnim oružjem.

U Slavonskom Brodu ubojstva su izazvala uznemirenost građana, posebno onih koji žive sami, jer se boje da bi se i njima to moglo dogoditi. Javljaju se njihova djeca koja žive u inozemstvu, plaše se za svoje roditelje. Ipak većina vjeruje da će policija obaviti svoj zadatak i uspješno riješiti enigmu tko je mogao na tako okrutan način ubiti dvojicu Brođana.

U obiteljima ubijenih je tuga, jer nitko od njih nije mogao niti sanjati da bi njihovi najmiliji mogli na ovakav način okončati život.

- Bio je veseo čovjek, vozio je bicikl i bio je vitalan. Uvijek bi nam mahnuo kada bi prolazio pored nas. Jednom riječju bio je dobar prijatelj i susjed - rekli su susjedi Luke Ćosića.

- Moj je brat imao alkohol za porok, ali kakav god da je on je moj brat i ja ga volim. Teško mi je zbog njegove smrti - napisao je redakciji 24sata u utorak navečer brat Marinka Tomića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk