Obavijesti

News

Komentari 39

'Ušuljala se i pokušala mi oteti dijete dok sam spavala u sobi'

'Ušuljala se i pokušala mi oteti dijete dok sam spavala u sobi'

Siobhan Prescott (25) tvrdi kako je djelatnica hotela namjeravala oteti njezinu jednogodišnju kćer Harper, koja je histerično plakala.

VIDEO

Probudila se i zatekla je ženu, odjevenu kao čistačicu u hotelu, kako stoji iznad kolijevke u hotelu s pet zvjezdica na Cipru, prenosi The Sun. Siobhan je počela vrištati te je uznemirila svog partnera Simona (25) koji je s balkona ušao i suočio se sa ženom koja je izjurila iz sobe.

Pokušaj otmice prijavljen je policiji na Cipru 28. veljače, a čistačica je dobila otkaz.

- Spavala sam kad se sluškinja ušuljala u sobu i pokušala oteti moje dijete, rekla je Siobhan.

- Probudila sam se jer je Harper vrisnula, u suprotnom se slučaj Maddie McCann mogao ponoviti. Kad sam otvorila oči, mislila sam da sanjam, bila sam u šoku. Počela sam vrištati te sam preplašila ženu koja je pokušavala podići Harper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Simon je utrčao u sobu i pitao ju je što to radi, ali nam nije znala odgovoriti budući da ne zna engleski. Nazvala je nekoga na mobitel i izjurila van iz sobe.

Prepadnuti roditelji otišli su na recepciju kako bi porazgovarali s upraviteljem hotela, no tamo su ih uvjerili kako je čistačica spremajući sobu htjela dići dijete kako bi ga smirila i provjerila je li sve u redu.

Siobhan je odbacila te tvrdnje jer žena uza se nije imala sredstva za čišćenje.

- Bila sam gola na krevetu, kakva to osoba ulazi u sobu dok žena leži gola u krevetu. Ušla je s namjerom da nam otme dijete.

4
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

- Obavijestila sam policiju i britansko veleposlanstvo, ali čini mi se da me nitko ne sluša. I to ne shvaćam jer čovjek pomisli da će nakon onoga što se dogodilo Maddie McCann, htjeti maknuti ovakvu ženu s ulice. Mogla bi biti vrlo opasna.

Obitelj je bila na odmoru na Cipru. Tvrde kao su im kasnije iz hotela priopćili kako je ista čistačica bila otpuštena dvije godine prije zbog "incidenta" te kako joj je ovo bio ponovni prvi radni dan.

- Harper je vrlo lako mogla biti oteta, a mi bismo ostali u istoj situaciji kao Kate i Gerry McCann. 

- Pružamo podršku britanskoj obitelji nakon incidenta na Cipru ove veljače, objavio je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke